Naslovna Zabava Horoskop za sredu, 27. maj

Horoskop za sredu, 27. maj

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Niste dobili očekivani odgovor u vezi sa poslom koji vas je veoma zaintrigirao. Ipak, očekujte dobre vesti koja će podgrejati nadu da nije sve završeno. Pred vama je ozbiljan razgovor i najbolje je da se na vreme temeljno pripremite. Vreme je da se posvetite tome da zdravije jedete, da unosite više tečnosti, da redovno vežbate itd.

BIK


Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme, jer između Vas i partnera provejava zajedničko nepoverenje. Ne rasuđujte na osnovu prvog utiska. Sačekajte da Vam neko zvanično saopšti odluku o poslovnoj saradnji. Manji pad energije je moguć tokom popodneva. Potrudite se da nađete dovoljno vremena da se odmorite i da odspavate.

BLIZANCI


Ispunjeni ste dobrim raspoloženjem, tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nekih osoba koje vaše mišljenje isključuju u startu. Prijala bi vam meditacija i opuštanje. Potrebno vam je neko vreme koje ćete konačno posvetiti samo sebi. 

RAK


Partner deluje nestrpljivo u isčekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru strategiju od koje ne odustajete lako. Imate velike ambicije i nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj fazi, tako da je Vaš uspeh relativan i podložan promenama. Prijalo bi vam bavljenje sportom. Potrebno vam je da budete redovnije fizički aktivni kako biste se bolje osećali.

LAV


Možete imati mnogo sreće kada je u pitanju posao! Situacija vam ide u prilog kojim god zanimanjem da se bavite. Vaša karijera konačno može krenuti uzlaznom putanjom. Dolazi vam prilika za početak emotivne veze u kojoj biste mogli da budete srećni i ispunjeni na duže staze. Potrudite se da date svoj maksimum da osvojite tu osobu. Odlično se osećate! Nemate nikakve probleme.

DEVICA


U odnosu sa voljenom osobom delujete raspoloženo, stalo Vam je da osetite emotivnu toplinu ili novu čar zajedničkog života. Ne dopada Vam se nečija uloga i ponašanje, ali nemate ni mogućnost da menjate poslovna pravila niti da utičete na izbor saradnika. Slobodno vreme posvetite relaksaciji.

VAGA


U vašem ljubavnom životu se nazire početak jedne nove faze. Malo daška nove energije biće dovoljno da se odnosi između vas i voljene osobe poboljšaju. Slobodnima predstoji šansa za otpočinjanje romanse koja može biti dugotrajna. Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

ŠKORPIJA


Moguće je da danas nećete imati nova i preterano važna dešavanja na polju posla i da ste jednostavno posvećeni drugim stvarima. Potrudićete se da rešite neke porodične obaveze. Burna situacija na emotivnom planu vas iscrpljuje. Želite da neke stvari raščistite što pre. Moguće je da vam ne prija partnerov nadmeni stav koji vas jako opterećuje. Nemojte da se naprežete previše.

STRELAC


Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste shvatili na vreme. Najbolje je da troškove svedete na minimum i uvedete kratkotrajnu oštru štednju. Potrebno je da poboljšate zdravstvenu preventivu.

JARAC


Više Vam smeta iznenadna euforija partnera, nego osećaj nostalgije ili lične nesigurnosti. Zabrinuti ste zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom. Stalo Vam je da sve dovedete pod savršenu kontrolu. Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj. Tokom današnjeg dana postoje astrološke naznake za probleme sa vidom.

VODOLIJA


Dok bliska osoba rešava zajednički problem, Vi uporno ponavljate pogrešne poteze ili pogrešnu priču. Suviše ste uznemireni. Niste skoncentrisani na posao i lako pravite greške. Moguće je da veći deo dana izbegavate obaveze koje imate. Potrudite se da ne ostavite pogrešan utisak o sebi. Pospanost i umor vam mogu stvarati probleme. Loša koncentracija takođe ne utiče pozitivno na vas.

RIBE


Do vas stižu neprijatne vesti. Ovo vam može potpuno pomutiti ne samo dnevne planove, već i nedeljne. Vaša posvećenost novonastaloj problematici može izazvati previde i greške. Mogući su problemi sa hormonima. Posetite lekara ukoliko primetite neke veće smetnje ili ako se ponavljaju tegobe iz prethodnog perioda.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here