Naslovna Zabava Horoskop za utorak, 02. jun

Horoskop za utorak, 02. jun

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Bićete optimistični I entuzijastični, što će samo još uvećati vašu privlačnost. Moguće je da ćete dobiti veću sumu novca. Dobra zarada, posebno ako se bavite trgivinom ili logistikom. Bolovi u grlu bi mogli da vam stvaraju manje smetnje danas. Izbegavajte gazirana i hladna pića. Posetite lekara na prve znakove upale.

BIK


Osećate da ste profesionalno veoma cenjeni, a danas stiže i mala potvrda za to. Paralelno s tim, pozitivan pomak u porodičnim odnosima dodatno će vas oraspoložiti. Dobra atmosfera čini vam pravi trenutak da iznesete sve što vam je na srcu. Potrudite se da vodite dovoljno računa o redovnoj higijeni usne duplje. Pazite i na svoje osetljive desni.

BLIZANCI


Ne budite strogi prema osobi koja ima dobru nameru, ali ne uspeva da Vam dočara emotivne doživljaje. Obazrivost je poželjna, ali nema razloga za preterivanje. Saradnici imaju pravo na drugačije stavove. Moguća je glavobolja. Nađite dovoljno vremena za opuštanje.

RAK


Nemojte da pokažete svoju nesigurnost pred protivnicima jer bi to u samom startu moglo da umanji vaše šanse za pobedu. Paralelne ljubavne priče nisu u vašem stilu. Želite da nađete jednu, pravu ljubav, za ceo život. Dobro se osećate u svojoj koži. Nemate probleme sa zdravljem danas i puni ste energije.

LAV


Prepuni ste ideja kojima zasipate svoje okruženje. Iako ste omiljeni u društvu, postajete naporni jer previše pričate. Brzina kojom se izražavate drugim ljudima izgleda kao da ste površni, pa je savet za danas da manje pričate a više radite. Potrebno vam je da napravite kraći predah kako biste ugodili sebi.

DEVICA


Imaćete nove i uzbudljive prilike za ljubav, a ako ste već u vezi biće vam lako da uspostavite harmoniju. Uspeh ako se bavite ekonomijom, bankarstvom ili pravom. Bavite se sportom! Važno je da poradite na svojoj kondiciji. Osećaćete se mnogo bolje kada se budete posvetili zdravlju i generalnom stanju vašeg organizma.

VAGA


Vaš poslovni partner je pokazao da je sposoban i da vredi da se sasvim oslanjate na njega. Prilično ste sumnjičavi i ne ponašate se lepo prema vašem partneru. U trenutku u kom uvidite svoje greške može da bude već kasno. Manji problemi sa leđima bi mogli da vas muče. Pazite na svoju kičmu.

ŠKORPIJA


Osoba koja privlači Vaše interesovanje ima zanimljive ideje. Odgovorite na sličan način i u skladu sa odabranim manirima. Dogovor sa saradnicima obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite optimistističko raspoloženje u različitim situacijama. Povedite računa kada je u pitanju krvotok.

STRELAC


Dobra komunikacija sa svima koji su vam bitni. Imaćete tu sreću da budete u društvu sjajnih osoba. Vaša poslovna situacija će početi da se popravlja. Povedite računa o bubrezima. Mogući su problemi vezani za urogenitalni trakt generalno. Potrudite se da unos vode regulišete u skladu sa savetima vašeg lekara.

JARAC


Ukoliko se nađete u prilici da nešto krupno kupujete ili da potpisujete neke veoma važne vrednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak. Može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite. Nemojte da unosite preteranu veliku količinu kofeina i izbegavajte kisele namirnice.

VODOLIJA


Iako trenutno nemate mnogo vremena za ljubav, ipak je moguće da ostvarite fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. Isti trend se nastavlja, bez promena u ovoj sferi.  Moguće je da ćete sada biti skloni porocima malo više nego inače. Potrudite se da izbegavate nezdrav stil života i da menjate navike koje imate.

RIBE


Obaveze od vas zahtevaju koncentraciju i pun mentalni angažman. Frustrira vas sukob između dužnosti prema drugima i potrebe da ugodite sebi. Ako pronađete zadovoljstvo u radu, oslobodićete se grča, a samim tim i neprijatnog osećaja da ste iskorišćeni. Proverite krvnu sliku za svaki slučaj jer su sada kod vas mogući manji problemi vezani za nedostatak gvožđa, anemiju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here