Naslovna Zabava Horoskop za utorak, 03. novembar

Horoskop za utorak, 03. novembar

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Mogući su potezi koji će iz korena promeniti vaš profesionalni put. Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas nakon potpisivanja ugovora sačekati neprijatna klauzula koju niste primetili na vreme. Manji problemi sa zglobovima su naglašeni kod vas.BIK


Moguće je da nećete dobiti ono što očekujete i da ćete biti prilično razočarani na ovom polju. Sa partnerom vas očekuju manje trzavice oko nekih svakodnevnih problema. Posvetite se rešavanju svega kroz iskrenu komunikaciju. Mogući problemi sa kičmom. Preporuka je da se oko svega što vas muči posavetujte sa fizioterapeutom.

BLIZANCI


Dobro ste raspoloženi i deluje podsticajno na voljenu osobu. Očekuje Vas prijatna zabava i zajedničko zadovoljstvo. Ne verujete u nečije obećanje ili u priču koja nema dobro pokriće i čvrstu garanciju. Insistirate na poznatim činjenicama. Bolovi u predelu nogu su naglašeni kod vas. Možete da budete u većoj meri skloni problemima sa zdravljem u narednom periodu.RAK


Imate šansu da vam se tokom dana ukaže prilika da preuzmete vođstvo u jednom poslovnom poduhvatu koji se priprema. Ako se pažljivo organizujete i ne proćerdate svoje potencijale, ova prilika bi mogla prerasti u životnu. Dobro se osećate i odlično ste raspoloženi! Možete da se nadate dobrim okolnostima na polju zdravlja.

LAV


Primećujete promene u komunikaciji sa poslovnim okruženjem i čini vam se da vam dosta toga ide u pogrešnom smeru. Ušli ste u fazu monotonije i potrebne su vam promene. Budite malo otvoreniji ka novim poznanstvima. Moguća je prehlada, pa povedite računa. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme sa zdravljem.

DEVICA


Ukoliko Vas opterećuju sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine. Nerazumevanje u dogovoru sa saradnicima prolongira dalje planove i zajedničku akciju. Pokažite više tolerancije. Potrebno vam je više odmora. Važno je da date sve od sebe kako biste našli više vremena za san i opuštanje.

VAGA


Možete odigrati značajnu ulogu i ublažiti nepremostiv jaz među članovima vaše porodice. Ovo bi vam značajno poboljšalo raspoloženje i povratilo poljuljano samopouzdanje koje vas je, možda, u proteklom periodu potajno mučilo. Smanjite unos šećera. Pred vama je period u kojem ćete imati moguće probleme sa zdravljem zbog loše ishrane.

ŠKORPIJA


Moguće je da nećete moći da realizujete sve svoje planove i ambicije u narednom periodu. Potrudite se da budete strpljivi. Promenite svoj pristup u komunikaciji sa voljenom osobom da biste imali bolju atmosferu. Skloni ste upalnim stanjima. Nije vam povoljan period za zdravlje.

STRELAC


Nemojte davati obećanja koja ne možete da ispunite. Vaš osmeh i emotivne želje ne znače mnogo ukoliko ne postoji čvrsta namera. Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u Vašem okruženju i pokušavate da ispravite svoje poslovne propuste. Puni ste energije! Prija vam bavljenje sportom.

JARAC


Delujete rezervisano i nepoverljivo, ali partner nema nameru da Vas razuverava u emotivnim sumnjama. Ne možete mnogo promeniti u svoju korist. Dostojanstveno prihvatite poraz kao otrežnjenje i novu lekciju. Mogući problemi sa bešikom su naglašeni kod vas.

VODOLIJA


Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, svu krivicu preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob jer ste precenili svoju strpljivost. Promene u privatnom životu remete i rutinu u vašoj radnoj svakodnevici. Osetljivi su vam sinusi. Možete da očekujete manje probleme na polju zdravlja.

RIBE


Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez suvišnog taktiziranja. Naglašen je povećan apetit. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati sklonost ka prejedanju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here