Naslovna Zabava Horoskop za utorak, 04.avgust

Horoskop za utorak, 04.avgust

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Sabirate šta ste uradili u minulom periodu, rezultati vas čine ponosnim. Još samo da sve to predočite članovima svoje porodice, pa da sreća bude kompletna. Ne tražite dodatnu podršku jer će vam to pokvariti dragoceni osećaj zadovoljstva. Čuvajte bubrege koji bi mogli da vam budu osetljivi u narednom periodu.

BIK


Događaj dana može biti konstruktivna rasprava u koju vas uvlače saradnici za koje niste znali da su na vašoj strani. Paralelno s tim stiže podrška i od voljene osobe pa vašem optimizmu i dobrom raspoloženju nema kraja.  Potrebno je da redovnije jedete. Naredni period vam možee doneti probleme sa varenjem i veoma osetljiv želudac

BLIZANCI


Pad energije i promenljivost raspoloženja. To je ono što vas muči danas. Neprijatnu atmosferu shvatate previše lično, imate utisak da su se svi urotili protiv vas. Pokušajte da sagledate stvari na realan način, možda su vaša očekivanja precenjena. Teži vam je dan pa je veomavažno da maksimalno vodite računa kada je u pitanju vaše zdravlje.

RAK


Oslanjate se na obećanja koja su vam dali prijatelji. Čekanje na ispunjenje može vas dovesti u poziciju da se pravdate drugim ljudima, iako zastoj nije nastao kod vas. Da biste to izbegli, svoje obaveze završavajte lično i sami. Prijala bi vam fizička aktivnost koja vam donosi priliku da se rasteretite i opustite. Prijaju vam sportovi u vodi ili neka lagana rekreacija, joga.

LAV


Lažni osećaj sreće i zadovoljstva može vas navesti da danas potrošite više nego što ste u poziciji da zaradite. Ne utapajte svoj iznenadni optimizam u nekontrolisano troškarenje. Provedite više vremena u neobaveznom druženju s prijateljima. Dobro se osećate danas i nemate probleme na polju zdravlja. Imate mnogo energije u sebi i veoma ste zadovoljni.

DEVICA


Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa ukućanima. Pazite kakve obaveze prihvatate jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete diskvalifikovani. U narednom periodu možete da budete malo slabijeg zravlja pa gledajte da vodite više računa o sebi, svojoj ishrani i navikama.

VAGA


Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali, nije kraj sveta ni ako ponekad odustanete. Mogući su problemi nervozom. Očekuje vas period u kojem biste trebali da pradite na smirenosti.

ŠKORPIJA


Dolazi vam period u kojem će biti jao važno da se pravilno organizujete po pitanju troškova i finansija. Moguće je da vam je partner maksimalno posvećen i da se trudi da vam udovolji oko svake sitnice. Uživaćete u emotivnoj atmosferi. Odlično se osećate i možete da očekujete da ćete na polju zdravlja biti sve bolje.

STRELAC


U vašem ljubavnom životu se nazire početak jedne nove faze. Malo daška nove energije biće dovoljno da se odnosi između vas i voljene osobe poboljšaju. Slobodnima predstoji šansa za otpočinjanje romanse koja može biti dugotrajna.  Generalno su vama noge slaba tačka pa je važno da vodite računa da ne dođe do bilo kakvih povreda ili udaraca na ovom polju.

JARAC


Imate utisak da se previše ljudi meša u vaš posao i spremni ste da svima jasno stavite do znanja koje su granice. Moguće je da ćete sa malo razočarati u osobu sa kojom ste ušli u neki vid ljubavnog odnosa. Bolje je da neke stvari saznate na vreme. Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete veće probleme sa zdravljem.

VODOLIJA


Polako prevazilazite neke kočnice koje ste imali na poslovnom planu i osećate se rasterećeno posle dužeg vremena. Udvara vam se osoba koju ste nedavno upoznali. Postepeno stvarate sve bolje mišljenje o njoj. Hronični problemi vas prate u ovom periodu. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju.

RIBE


Raspoloženje raste. Svesni ste da možete računati na veliku podršku prijatelja jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuju vas prijatni trenuci i malo iznenađenje koje vam priprema partner. Možete da očekujete da ćete generalno biti zadovoljni svojim stanjem i da ćete biti pretežno dobro raspoloženi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here