Naslovna Zabava Horoskop za utorak, 05. maj

Horoskop za utorak, 05. maj

PODELI

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Nešto što ste držali u tajnosti danas može ugledati svetlost dana. Bez obzira na to što ste pažljivo pripremali svaki detalj, upravo sada ćete otkriti niz grešaka zbog kojih će ceo vaš plan doći u pitanje. Budite bez panike, uspeh je izvestan. Odlično se osećate! Očekuje vas jako dobar dan u kojem nećete biti skloni zdravstvenim problemima.

BIK


Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, preostaje Vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup. U rešavanju novih poslovnih dilema upotrebite svoje iskustvo ili praktične sposobnosti. Povucite efikasan potez. Manji bolovi u grlu su mogući kod vas, pa se potrudite da povedete računa o tome.

BLIZANCI


Bićete zadovoljni rezultatima koje ostvarite na ovom planu, a uskoro vam se otvara prilika i za bolju zaradu. Možete da očekujete generalno povoljan period za ovo polje. Osećate se dobro pored osobe koju volite i lepo se osećate kada ste zajedno. Možete da očekujete pozitivan dan.

RAK


Potrebno je da se pridržavate proverenih standarada. Posvetite pažnju osobi koja odgovara Vašem raspoloženju i senzibilitetu. Ukoliko se upoređujete sa okolinom, Vaša prednost je u tome što izbegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Potrebno vam je neko vreme koje ćete posvetiti samo sebi kako biste uspeli da se odmorite i da rešite zdravstvene probleme iz prošlosti.

LAV


Ukoliko tražite posao, dan donosi interesantnu priliku u kojoj će se otvoriti mogućnost prihvatljivog rešenja. Budite otvoreni za sve predloge, jedna neobična ponuda bi mogla biti veoma važna jer vam dugoročno donosi značajnu korist. Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas u ovom periodu.

DEVICA


Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namere. Stalo Vam je da pridobijete nečije poverenje u poslovnim krugovima, zato delujete veoma promišljeno.Mogući su problemi sa mišićima kod vas. U narednom periodu bi vam prijala masaža ili opuštanje. Izbegavajte napete situacije i stres generalno.

VAGA


Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt s starijom osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije. Nemate nikakve probleme sa zdravljem. Osećate se dobro u svojoj koži i zadovoljni ste sobom.

ŠKORPIJA


Nema razloga da se protivite partnerovim željama. Pokažite više razumevanja za nečija interesovanja. Ukoliko ste nezadovoljni odgovorima koje dobijate, razmislite na koji način treba da obnovite dobar poslovni odnos. Kolena su vam osetljiva i možete da budete skloni problemima sa nogama i zglobovima.

STRELAC


U susretu sa bliskom osobom, priuštite sebi neku omiljenu zabavu ili različite sadržaje koji potvrđuju Vaš dobar ukus. Ukoliko trpite neuspeh, promenite poslovnu poziciju u pravcu koji više odgovara Vašem interesovanju. Izbegavajte alkohol i opijate kao i bilo kakve štetne supstance. Potrudite se da živite zdravije.

JARAC


Vaše prisustvo je poželjno na svakoj zabavi. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti veče i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe. Mogući su problemi sa bubrezima. Povedite računa o unosu tečnosti.

VODOLIJA


Nema potrebe da se zanosite velikim željama i nečijim obećanjima. Teško Vam je da pravilno procenite nečije postupke. Nečije ponašanje ima negativan uticaj na Vašu koncentraciju, stoga trpite poslovni neuspeh. Izbegavajte raspravu oko poslovnih interesa. Veći unos voća i povrća će vam biti veoma značajan.

RIBE


Pokrenite akciju i iskoristite svoju urođenu diplomatiju. Samo vi možete da rešite zavrzlamu koja se iznenada stvorila u vašoj radnoj sredini. Budite odlučni jer ćete samo na taj način postići svoje ciljeve, a oni u ovom trenutku nisu mali.  Izbegavajte bilo kakvo naprezanje u narednom periodu i menjajte loše navike od ranije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here