Naslovna Zabava Horoskop za utorak, 06.oktobar

Horoskop za utorak, 06.oktobar

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Čuvajte se sukoba sa saradnicima. Nezadovoljni ste rezultatima rada i okrivljujete jedni druge za neuspeh. Raspoloženi ste za ljubav i nestrpljivo očekujete da se vidite sa partnerkom koja prolongira sastanak. Nervi su vam jako osetljivi. Razdražljivi ste. Najmanji komentar koji izgleda kao neka kritika vas lako izbacuje iz takta. Reagujete burno, impulsivno, temperamentno.

BIK


Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls da osetite veliki emotivni zanos koji Vas približava dragoj osobi. Ukoliko ste efikasni, predstoji Vam novi dobitak i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku. Zdravlje je solidno. U vama raste interesovanje za oblast zdrave ishrane.

BLIZANCI


Imate prilično optimističan stav prema obavezama. Na poslu postoje određeni problemi koji traju duži vremenski period. Donosite odluku da ih konačno rešite. Komunikativni ste, otvoreni, zanimljivi i duhoviti. Problemi se manifestuju ili kroz bol ili kroz čestu upotrebu toaleta. Bilo bi dobro da posetite lekara.

RAK


Imate utisak da partner po smišljenom scenariju prikriva istinu i to dodatno utiče na Vaše neraspoloženje. Posao koji Vas zamara treba završiti u najkraćem roku i bez nadmudrivanja u dijalogu sa saradnicima. Osećate se tromo i bez snage. To je direktna posledica nedostatka kondicije.

LAV


Optimistični ste kada je posao u pitanju i konačno rešavate jedan stari poslovni problem. Niste zadovoljni bračnom situacijom jer imate utisak da je partnerka hladna i nervozna prema vama. Generalno se osećate dobro, s tim što ste umorni. Dan je bio naporan. Imali ste puno obaveza na poslu pa vas je stigao umor.

DEVICA


Preterujete u onome što očekujete od voljene osobe. Očigledno je da ona ne želi da Vam polaže račune. Poslovni rizik predstavlja pogrešan izbor i donosi prividno olakšanje. Postupite u skladu sa savešću. Uvek kada imate puno obaveza, kada ne znate šta prvo da uradite, kada ste pod stresom prorade vam nervi.

VAGA


Pravite tajne planove. Čekate da ih detaljno formulišete i tek tada ćete ih izložiti drugima. Nervozni ste i izazivate sukob sa partnerkom, dok druga strana diplomatično čeka da završite tiradu. Skloni ste ili problemima sa hormonima ili alergijama. Može se desiti da vam smeta neki miris, hrana ili čak neki lek.

ŠKORPIJA


Partner ne razume Vašu ćudljivu prirodu, budite strpljivi i ne činite pogrešne stvari. Ukoliko previše verujete u ono što se priča u Vašoj okolini, očekuje Vas zamka ili poslovno-finansijski promašaj. Bilo šta hladno može da izazove zdravstveni problem: na primer, hladno piće, hladan vazduh, promaja, tuširanje hladnom vodom.

STRELAC


Neko privlači Vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osećate proističe iz Vašeg nepoverenja. Odbijate predlog ili ponudu o poslovno-finansijskoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami i bez nečije asistencije. Pomaže vam da se osećate mlađe, muževnije, snažnije. Imate utisak da se davno niste tako dobro osećali.

JARAC


Nervozni ste zbog novca i to se reflektuje na posao tako da nemate potrebnu koncentraciju. Odličan dan za upoznavanje nove osobe. Druga strana vas zadivljuje načinom razmišljanja. Po prirodi niste skloni nervozi. Poslovno finansijska situacija je takva da ste pod stresom i da su vam nervi izuzetno osetljivi.

VODOLIJA


Suviše očekujete od nečijih obećanja. Ponekad stvari izgledaju drugačije nego što ih neko opisuje i predstavlja. Postoje problemi u poslovnom dijalogu, a ono što za Vas predstavlja jednostavno rešenje neko vidi kao komplikovanu proceduru. Osećate se dobro. Štaviše problem je što ste previše opušteni.

RIBE


Za poslovne obaveze odvajate mnogo više vremena nego što ste očekivali. U komunikaciji ste uspešni. Ukoliko ste u braku čeka vas ozbiljan razgovor sa partnerkom vezan za odlazak u inostranstvo. Zdravlje je solidno. Jedini problem je umor. Možete se odlučiti ili za odlazak na masažu ili na bazen.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here