Naslovna Zabava Horoskop za utorak, 07. jul

Horoskop za utorak, 07. jul

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Lažni osećaj sreće i zadovoljstva može vas navesti da danas potrošite više nego što ste u prilici da zaradite. Ne utapajte svoj iznenadni optimizam u nekontrolisano troškarenje. Provedite više vremena u neobaveznom druženju s prijateljima. Širite dobro raspoloženje gde god da se pojavite.

BIK


Intrigira vas neko nov i trenutno pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture naročito ako još uvek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče, mogu postati nepremostiva prepreka za novu romansu. Možete da očekujete dan u kojem ćete imati generalno stabilnu situaciju na polju zdravlja.

BLIZANCI


Učinite sve što je potrebno da Vaša porodica oseti pozitivne promene i zadovoljstvo u zajedničkim situacijama. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni dobitak, važno je da budete za korak ispred drugih i uporni u svojim namerama. Pred vama je faza u kojoj će biti potrebno da menjate loše navike kako bi se situacija na ovom stanju popravila.

RAK


Privodite kraju mnoge zaostale poslove kojima ste se mučili izvesno vreme. Konačno se nazire epilog nečega na čemu ste dugo radili. Posle dugog čekanja prija vam osećaj male pobede, pa imate pravo da sebi priuštite kratkotrajan predah. Ne zaboravite na namirnice bogate gvožđem.

LAV


Poslovna situacija je prikazana kao jako promenljiva i nestabilna. Mogući su konflikti sa nadređenima. Očekuje vas faza udaljavanja od voljene osobe. Kao da je svako od vas okrenut nekim drugim prioritetima, a ne vašoj vezi. Manja vrtoglavica bi mogla da vam stvara probleme na polju zdravlja. Nemojte da se naprežete.

DEVICA


Prekidate komunikaciju s jednim članom porodice jer vam je tako lakše. Izbegavanje razgovora ne vodi ka rešenju, naprotiv. Bežanje dodatno produbljuje problem. Bez obzira na neprijatnost, raščistite stvari do kraja. Možete da očekujete da će se zdravlje popraviti onog trenutka kada vi budete počeli da vodite više računa o sebi.

VAGA


Postoji mogućnost da napravite pozitivan pomak u ovoj sferi. Dobićete neke nove prilike za posao, a neke od njih bi mogle imati veze sa radom u medijima ili kreativnim radom. Možete da očekujete nova dešavanja na svim poljima i poboljšanje opšte situacije. Generalno vas očekuje dobra faza na polju zdravlja.

ŠKORPIJA


Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja vas, već neko vreme, muči. Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Odložite sve što niste u obavezi danas da završite. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Potrudite se da danas sebi dovoljno ugodite i da se posvetite svojim potrebama.

STRELAC


Maštoviti ste, svestrani i puni ideja. Dobro raspoloženje može, nakratko, pokvariti neobičan telefonski poziv koji ne očekujete. Vesti koje ćete čuti biće čudne, a vama ne preostaje ništa drugo nego da ih saslušate i što pre zaboravite. Izbegavajte masnu i prezačinjenu hranu. Mogući su problemi sa jetrom i holestrolom.

JARAC


Niste dobili očekivani odgovor u vezi sa poslom koji vas je veoma zaintrigirao. Ipak, očekujte novost koja će podgrejati nadu da nije sve gotovo. Pred vama je ozbiljan razgovor i najbolje je da se na vreme temeljno pripremite. Imate višak energije! Povoljan je dan za trening ili umerenu fizičku aktivnost.

VODOLIJA


Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Potrebno je da se upravljate prema utvrđenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da budu osetljivi kod vas.

RIBE


Iako je kraj nedelje, očekuje vas neobično velika poslovna aktivnost. Kao da su se danas svi setili da im nešto treba. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako biste ispunili očekivanja nadređenih lica.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here