Naslovna Zabava Horoskop za utorak, 09. jun

Horoskop za utorak, 09. jun

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Dan vam donosi priliku da popravite situaciju na poslu. Međutim, to će doneti samo privremeno olakšanje, jer je još mnogo posla pred vama. Upotrebite svu svoju poslovnu upornost, shvatite to kao ulaganje u vreme koje tek treba da dođe. Moguće je da ćete u narednom periodu imati manje tegobe na polju zdravlja pa je potrebno da se posavetujete sa lekarom.

BIK


Potrebna Vam je partnerova podrška u različitim situacijama. Nečija pitanja u Vama podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosećaj. Ukoliko Vam je teško da ostvarite svoje poslovne namere, nemojte očekivati nemoguće rešenje već zatražite nečije razumevanje. Očekuje vas faza koja će vam doneti manje poteškoće kada je u pitanju urogenitalni trakt.

BLIZANCI


Možete da očekujete da ćete imati nova dešavanja koja će vas navesti da poželite promenu radnog mesta. Možete da očekujete priliku za spajanje sa osobom do koje vam je stalo. Srećni ste kada ste zajedno. Proverite krvnu sliku ako želite da na polju zdravlja održite dobro stanje.

RAK


Neke porodične obaveze niste ispunili na vreme pa je došao trenutak kada više nema odlaganja. Umesto da se ljutite na sebe što ste to sebi dopustili, prionite na posao odmah, a analizu situacije ostavite za neki drugi, povoljniji, dan. Veoma je važno da izbegavate stresne okolnosti i da radite na zdravijim navikama.

LAV


Važno vam je da se posvetite svojim poslovnim obavezama kako bi na ovom polju mogli da ostvarite maksimalni napredak. Imate velike probleme kada se radi o odnosu sa bračnim partnerom. Ne možete da nađete rešenje za sve što vas muči. Moguće je da ćete biti prilično napeti i da ćete biti skloni prejedanju na nervnoj bazi. Izbegavajte nerviranje.

DEVICA


Odgovorite na nečiju molbu i promenite ustaljene navike. Priredite prijatno iznenađenje osobi do koje Vam je stalo. Ne dopada Vam se uloga koju Vam je neko namenio. Važno je da sačuvate energiju za neke korisne ciljeve. Mogući su problemi sa disajnim putevima kod vas u narednom periodu.

VAGA


Odlučni ste u tome da se ne mešate u tuđe stvari. Ipak, neko vam se poverava, a niste sigurni da li to treba da vam imponuje, ili će vam te informacije napraviti probleme. Ako se ne oduprete na vreme, stvari mogu značajno izmaći kontroli. Današnji dan iskoristite za odmor kako biste mogli da napunite svoje baterije i da dođete do toga da se bolje osećate.

ŠKORPIJA


Motivacija vam opada i potrebno vam je neko vreme da odmorite. Na polju posla vas očekuje nepovoljan period. Teško vam je da pokažete svoja osećanja jer se plašite da ih druga strana neće sasvim prihvatiti. Prijala bi vam veća fizička aktivnost. Potrebno je da redovno vežbate kako biste mogli zaista dobro da se osećate.

STRELAC


Očekuje Vas pozitivan obrt događaja. Voljena osoba će promeniti mišljenje, na Vašu veliku radost. Prihvatite nečiji savet i izbegavajte popularne instant recepte, kao privremeno poslovno rešenje. Dobro se osećate. Imatemnogo energije u sebi i zdravlje vam je stabilno.

JARAC


Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje finansijski priliv koji će u potpunosti promeniti okolnosti u kojima delujete a time odagnati i napetost koja vas muči. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

VODOLIJA


Napokon dobijate pozitivan emotivni signal. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim potrebama. Vaša motivacija ili ponašanje deluju skoro besprekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati ilustruju Vaše sposobnosti.  U narednom periodu ćete se osećati jako donro ako budet eredovno trenirali.

RIBE


Moguće je da ćete imati neki manji gubitak na ovom polju. Nećete biti zadovoljni danas. Ako želite da sa voljenom osobom razrešite probleme važno je da se posvetite iskrenijoj komunikaciji. Izbegavajte masnu hranu koja bi mogla da bude veoma štetna po vaše zdravlje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here