Naslovna Zabava Horoskop za utorak, 13.oktobar

Horoskop za utorak, 13.oktobar

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Puni ste razumevanja za druge ljude, ipak, pripazite jer vam slede izazovne ponude kojima vam neko obećava veliki finansijski dobitak. Obazrivo s novcem danas, jer ako se zaletite kocka će pasti upravo na onu stranu na kojoj je najmanje očekujete. Glava je jako osetljiva. Mogući su problemi kojima ste inače skloni.

BIK


Imate utisak da partner uporno prikriva istinu, što dodatno utiče na Vašu sumnjičavost ili na neraspoloženje. Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to Vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze. Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

BLIZANCI


Intrigira vas neko nov i trenutno pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture naročito ako još uvek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče, mogu postati nepremostiva prepreka za novu romansu.

RAK


Pravite planove kako da unapredite posao i obezbedite saradnju sa spoljnjim saradnicima. Imate veća očekivanja pa vas neplanirano odlaganje sastanka pogađa. U emotivnom ste padu. Imate želju da budete sami, ušuškani dok vas neraspoloženje prođe. Partner želi da vas vidi, ali niste raspoloženi za sastanak. Čuvajte se pada i povreda.

LAV


Imate snažan intuitivni utisak da nečija obećanja nisu iskrena. Brinete zbog nečije dvosmislene poruke i ponašanja. Nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Osećate se solidno. Jedino što vam preti je mogućnost da se saplete, padnete, povredite, nešto isčašite, prelomite…

DEVICA


Možete računati na podršku prijatelja jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora kojim će vaša profesionalna karijera krenuti drugim smerom.

VAGA


Veza koju ste držali u tajnosti preti da postane javna. Partner vas više voli nego vi njega, ali vi ne uživate u tome. Njegova očekivanja za vas postaju veliko opterećenje, pa će vam sve ovo biti jak razlog da ozbiljno razmislite o raskidu.

ŠKORPIJA


Nezadovoljni ste situacijom na poslu. To rezultira lošom komunikacijom na relaciji radnik-nadređeni. Obe strane od one drugu strane očekuju da reše nagomilane probleme.Pružate podršku emotivnom partneru. On je zabrinut zbog stanja na poslu i plaši se da ne dobije otkaz. Pokušavate da mu obnovite samopouzdanje i da ga opustite. Glava je prikazana kao osetljiv deo tela.

STRELAC


U odnosu sa voljenom osobom nemojte tražiti nemoguće ustupke, sa više poštovanja prihvatite ono što dobijate. Obratite pažnju na koristan savet, uvek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu zajedničkih rešenja. Dobro se osećate. Vodite računa o zdravoj ishrani, redovno se bavite rekreacijom.

JARAC


Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Na žalost, danas vam ne sleduju krupniji pomaci osim što će vas nekoliko tuđih iskustava navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za vas.

VODOLIJA


U susretu sa voljenom osobom, važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj. Sve je moguće, ako imate dovoljno stila. Neko odobrava Vaše ideje, što predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Postavite nove uslove. Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RIBE


Tenzira vas mešanje jednog člana porodice u vaše odluke. Obrazlažući svoje sjajne ideje, ambiciozno započinjete razgovor koji se, potom, završava katastrofalno. Vaše verbalne veštine danas nisu na zavidnom nivou, povucite se.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here