Naslovna Zabava Horoskop za utorak, 16. jun

Horoskop za utorak, 16. jun

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Loši odnosi u vašoj radnoj sredini su postaju nepodnošljivi, pa vama ne preostaje ništa drugo do da razmišljate o odlasku. Situacija nije povoljna i svesni ste da biste odlaskom iskomplikovali već nezavidnu finansijsku situaciju. Problemi sa alergijskim reakcijama su mogući kod vas u narednom periodu.

BIK


Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju. Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Povedite računa o zubima koji bi mogli da vam budu osetljivi u narednom periodu.

BLIZANCI


Ukoliko vam je stalo da pokažete sve svoje potencijale, pronađite osobe koje će vam pomoći u tome. Nemojte trošiti vreme u raspravi sa nebitnim ljudima jer na taj način samo gubite energiju koja će vam zatrebati kada to ne budete očekivali. Mogući su problemi sa kičmom su naglašeni kod vas.RAK


Suviše temperamentno reagujete u situacijama za koje Vaša okolina ili voljena osoba ima drugačije viđenje i rešenje. Ne želite da se suočite sa poslovnim neuspehom. Oslobodite se pogrešnih navika i prihvatite nečije reči kao dobar putokaz. Odlično se osećate! Možete da očekujete da na ovom polju nećete imati bilo kakve probleme.

LAV


Niste spremni za drastične promene. Želite da sačuvate stabilnost na vašem radnom mestu. Voljena osoba će pokazati da sa vama želi ozbiljniju vezu. Moguće je da ćete se i veriti. Važno je da u narednom periodu budete spremni da se više posvetite i pozabavite svojim navikama.

DEVICA


Povoljan dan da svojim ukućanima iznesete sve što vam je na srcu. Imate šansu da povedete konstruktivan razgovor iz kog ćete saznati detalje o kojima niste ni sanjali. Radi se o stvarima koje su bile toliko očigledne, ali vi ih do sada niste shvatali. Nemate probleme sa zdravljem. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti generalno zadovoljni sobom.

VAGA


Umesto da intenzivno razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate ponašanje ili propuste koje činite. Uporno pokušavate da impresionirate okolinu. Ipak, do uspeha se ne stiže na lak i jednostavan način. Moguće je da ćete tokom celog dana biti jako dobro raspoloženi puni energije. Povoljan vam je period.

ŠKORPIJA


Niste spremni za nove poteze u poslovnom smislu. Za sada očekujete mirniji period. Želite da odete korak dalje sa voljenom osobom. Moguće je da ste počeli da maštate o deci. Puni ste energije! Preporučuje se vama da se okrenete bavljenju nekom vrstom sporta koji vam može i te kako prijati. Važno je da budete aktivni i da stvarate dobre navike.

STRELAC


Obratite pažnju na emotivne situacije koje se prećutkuju ili na neobično ponašanje kod bliske osobe. Ne dopada Vam se da neko kritikuje Vaše ideje. Izbegavajte brzopletost, odmerite svoje mogućnosti. Mogući su problemi sa debelim crevom kod vas u narednom periodu.

JARAC


Pre nego što pokušate da menjate druge ljude, krenite od sebe. Nesporazume rešavate tako što pokušavate da budete ljubazni prema svima koji imaju nekakve zahteve od vas. Zaboravljate da udovoljavanje široj okolini nikad nije zahvalno. Osetljiv predeo bubrega je naglašen kod vas u narednom periodu.

VODOLIJA


Nemojte očekivati previše razumevanja od osobe koja ima različite emotivne afinitete i potrebe. Izbegavajte rizik na koji Vas nagovaraju saradnici ili jedna mlađa osoba. Najbolje je da prihvatite stvari i pravila koja dobro poznajete. Povoljan vam je dan pa se potrudite da sebi priuštite neki užitak.

RIBE


Povukli ste brzoplete poteze pa ste se zbog toga našli u prividno bezizlaznoj situaciji. Blefiranje nije uspelo, pa je pred vama neprijatan razgovor sa pretpostavljenim licem. Da biste ublažili posledice, dobrovoljno preuzmite odgovornost i razrešite problem. Odlično se osećate! U sebi nosite mnogo pozitivne energije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here