Naslovna Zabava Horoskop za utorak, 21. april

Horoskop za utorak, 21. april

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…


OVAN

Ishod situacije na poslovnom polju kod vas može da bude dobar. Imaćete ispunjena očekivanja. Dobro se osećate pored voljene osobe, vaša veza funkcioniše odlično. Ispunjeni ste nežnim osećanjima. Povedite računa o ishrani koja bi mogla da vam bude problematična tačka u narednom periodu.


BIK

Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo delovati. Ne zapadajte u paniku već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim infekcijama na ovom planu. 


BLIZANCI

Iznenađuje Vas nečija emotivna reakcija. Ne možete da uđete u nečiji trag, zaključujete da sve ima svoju cenu, ili drugu stranu medalje. Vaša interesovanja su praktične prirode, svoju pažnju usmeravate na materijalne rezultate koji proizilaze iz završnog dogovora sa saradnicima. Gubitak apetita bi mogao da bude naglašen kod vas u narednom periodu.


RAK

Možete da računate na dobro stanje kada je u pitanju  vaše polje finansija. Situacija vam je sasvim stabilna. Lako pokazujete svoje interesovanje prema osobi koja vam se dopada i spremni ste za novu vezu. Problemi sa niskim pritiskom bi mogli da budu naglašeni kod vas u narednom periodu.


LAV

Preterano ste ambiciozni i usredsređeni samo na dobit. U ovo vas može gurnuti razgovor s osobom koja se nalazi u inostranstvu, a koja je po temperamentu veoma slična vama. Ne zanosite se iluzijama, držite se realnosti. Moguće je da se osećate izmoreno, malaksalo i napeto i da vam je potrebno neko vreme koje ćete posvetiti samo sebi.


DEVICA

Ukoliko želite promene kada je u pitanju posao, očekuje vas nova šansa za to u narednom periodu. Na prvom mestu vam je da se maksimalno posvetite svojoj ljubavnoj vezi. Osetljiv predeo zglobova je naglašen kod vas. Moguće je da ćete biti skloni manjim povredama na ovom polju. Povedite više računa o sebi danas.


VAGA

Atmosfera u vašem polju posla postaje neizdrživo napeta. Ovo je uzrokovano neprijatnim vestima. Savet bi bio da svemu tome ne pridajete veliki značaj jer je reč o prolaznom problemu. Pustite da se situacija stiša, vaša pozicija je, zasada, stabilna. Moguća je ukočenost kod vas. Prijala bi vam masaža. 


ŠKORPIJA

Možete da se nadate pozitivnim preokretima i dobrim rešenjima kada je u pitanju vaš posao. Odnos sa osobom do koje vam je stalo postaje promenljiv i nestabilan. Na neki način se plašite prekida veze. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima sa zdravljem usled nezdrave ishrane.


STRELAC

Šta god da započnete, završiće se haosom. Za vas je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vodili glavnu reč. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nikuda pre nego što ga proverite. Odlično se osećate. Nemate mnogo briga. Današnji dan vam je generalno povoljan. 


JARAC

Nemojte dozvoliti da neko drugi tumači Vaša osećanja ili da objašnjava Vaše namere. Nalazite se u prilici da čujete različita mišljenja saradnika, što predstavlja dobar uslov za profesionalno usavršavanje. Izbegavajte preteran unos šećera koji bi mogao veoma negativno da se odrazi na vaše zdravlje.


VODOLIJA

Zabrinula vas je nepovoljna vest iz inostranstva. Ne skačite na prvu loptu, već prihvatite kompromis jer će vam se isplatiti. S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona povede ozbiljan razgovor. Potrebna Vam je nečija podrška, opustite se.


RIBE

Očekuje vas povoljna atmosfera na poslovnom polju. Zadovoljni ste svojim učinkom. Sa voljenom osobom se ne slažete baš najbolje trenutno i odnos vam je postao nekako promenljiv. Cirkulacija vam je malo slabija. Naredni period vam inače nije baš naklonjen na polju zdravlja. Oko svega što vas muči biste trebali da se posavetujete sa vašim lekarom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here