Naslovna Zabava Horoskop za utorak, 21. jul

Horoskop za utorak, 21. jul

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Neobično ste kreativni i iz vas izbija ogromna samouverenost. Toliko ste puni sebe da to preti da preraste u umišljaj velike nadmoći nad drugim ljudima. Obuzdajte nalet te gordosti, pred vama su zadaci koje ćete moći da rešite samo ako igrate u timu. Očekuje vas period u kojem ćete biti posvećeni redovnim treninzima.

BIK


Finansijska situacija vam predstavlja problem. Radite na tome da stabilizujete svoje prihode. Niste spremni za veće planove sa trenutnim partnerom. Moguće je da na neki način izbgavate mogućnost ozbiljne veze. Izbegavajte masnu hranu kao i prekomeran unos šećera. Potrudite se maksimalno da se više posvetite zdravijem načinu ishrane kako biste bili zdraviji i u boljoj formi.

BLIZANCI


Pred vama je period prilagođavanja kada je u pitanju novo radno mesto. Ne snalazite se uvek baš  najbolje. Ukoliko ste u braku, možete da očekujete malo teži period u kojem će biti nekih neslaganja. Hronični problemi vas muče. Posetite lekara kako biste uspeli da rešite poteškoće na ovom planu. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma osetljivi.

 RAK


Oko vas se gomila haos a vi se u tome slabo snalazite. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve ovo što se danas dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već, negde u sebi, uveliko slutite. Povedite računa o ishrani koja bi mogla da bude glavni uzročnik problema sa zdravljem kod vas. Posavetujte se sa nutricionistom oko svega što vas zanima.

LAV


U narednom periodu ćete imati jako vaažna dešavanja na poslovnom polju, pa se potrudite da budete u toku. Ako ste u braku, možete da očekujete da ćete imati dobro stanje u odnosu sa partnerom. Povećajte unos vitamina kako bi vam zdravlje bilo bolje. Potrudite se da povedete više računa o sebi i svom zdravlju u narednom periodu. Posetite lekara.

DEVICA


Delujete uznemireno. Nedostaju Vam snažni emotivni podsticaji kako biste svoj ljubavni život učinili dovoljno interesantnim. Saradnici imaju dobre sugestije. Susret sa jednom osobom deluje vrlo poučno i podsticajno u svakom pogledu. Stvarajte zdravije navike kako biste imali bolju i stabilniju situaciju na ovom polju.

VAGA


Poslovni partner će pokazati da se ne slaže sasvim sa vašim planovima za nove poslovne projekte. Zanimljiv dan vas očekuje, pogotovo ako ste slobodni. Imaćete neku novu priliku za flert. Mogući su problemi sa plućima kod vas u narednom periodu. Bićete podložni tegobama poput učestalog kašlja. Pazite da ne dođe do bronhitisa ili upale pluća.

ŠKORPIJA


Iznenađuje vas priča o saradniku kome ste beskrajno verovali. Nepotrebno se nervirate, jer informacije uglavnom nisu istinite. Obratite pažnju na ishranu i pronađite način da se kvalitetno odmorite jer vam je imunitet u ozbiljnom padu. Hronični problemi vam se vraćaju u narednom periodu, pa je zato važno da budete jako oprezni.

STRELAC


Sreća je na vašoj strani i lako rešavate neke probleme koje ste imali u prethodnom periodu. Želite da pravite neke promene kada je u pitanju vaš ljubavni život. Monotonija vam ni malo ne odgovara. Moguć je nizak pritisak kod vas ili problemi koji se tiču malaksalosti, nesvestice, vrtoglavice i sličnih stanja.

JARAC


S jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge strane one koji su ispod vas i čekaju vaš potez od koga zavisi njihova sudbina. Da biste svima udovoljili, morate pošteno odmeriti. Budite odlučni, vaš osećaj za pravdu će pobediti.  Mogući su problemi sa cirkulacijom kod vas u narednom periodu.

VODOLIJA


Predstoje vam prijatni poslovni razgovori. Iako ste u tajnosti povlačili neke poteze, vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli neopaženo. S druge strane, blago zatezanje odnosa sa voljenom osobom je prolazno pa je uputno da se uopšte ne obazirete na to. Problemi sa disajnim putevima su naglašeni kod vas u narednom periodu.

RIBE


Morate se vratiti u realnost. Iako ste timski igrač, nekada morate delovati sami za sebe, bez podrške ljudi za koje verujete da su vam prijatelji. To ne znači da nemate na koga da se oslonite, već da je neophodno da se osamostalite. Problemi sa hormonima su naglašeni kod vas u narednom periodu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here