Naslovna Zabava Horoskop za utorak, 22. decembar

Horoskop za utorak, 22. decembar

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Komunikacija s osobama koje se nalaze u inostranstvu može biti od velike koristi. Poslovni planovi se razvijaju u smeru koji ste priželjkivali. Ipak, ne prihvatajte stvari zdravo za gotovo, svoje planove, zasad, držite daleko od očiju javnosti. Osećate se dobro. Uprkos tome mogući su hronični zdravstveni problemi.

BIK


Sa mnogo entuzijazma obavljate radne obaveze. Imate tajnu komunikaciju vezanu za projekat koji je u fazi nacrta. Niste sigurni u kojoj meri je partner iskren prema vama. Imate utisak da vodi tajnu korespondenciju. Zdravlje je odlično. Nema razloga ni za kakvu brigu kada je ova oblast u pitanju.

BLIZANCI


Suviše očekujete od nečijih obećanja ili od osobe koja uporno pokušava da Vas navede na svoje emotivne planove. Situacija koja za Vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, na nekog drugog deluje kao komplikovana procedura. Gledajte da se zaštite od hladnoće. Upravo ona može da izazove zdravstvene probleme.

RAK


Komunikacija sa nadređenom osobom zapinje. Dok vi imate pozitivan stav prema riziku, druga strana se plaši neuspeha. Vaše emocije su intenzivne i snažne. Vezu doživljavate kao fatalnu. Emotivni partner ima mnogo opušteniji stav prema vezi. Prijaće Vam šetnja, primenite neku od tehnika relaksacije.

LAV


Previše ste ozbiljni. Dan je savršen da sebi date malo oduška, pobegnete s posla i provedete sate u društvu prijatelja koji vas ničim ne opterećuju. Posao neće pobeći, niko neće primetiti da vas nema, a vi ćete se vratiti osveženi. U toku je period kada su aktuelni prvenstveno hronični zdravstveni problemi.

DEVICA


Partner se žali na Vašu rasejanost, zaboravnost ili odsutnost. Ispravite svoje propuste. Tek kada budete spoznali pravu istinu, shvatićete na koji način treba da rešavate poslovno-finansijske probleme.  Imate hroničan problem sa nestabilnim pritiskom. Imate utisak da vam ni lekovi ne pomažu da ga stabilizujete.

VAGA


Pred vama je mnogo obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari ništa se posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor. Očekuju vas problemi sa spavanjem.

ŠKORPIJA


Veza koju ste držali u tajnosti preti da postane javna. Partner vas više voli nego vi njega, ali vi ne uživate u tome. Njegova očekivanja za vas postaju veliko opterećenje, pa će vam sve ovo biti jak razlog da ozbiljno razmislite o raskidu. Potreban vam je odmor, distanciranje od problema, kao i od ljudi.

STRELAC


Postoje određene situacije koje treba izbegavati, jer emotivno rivalstvo uvek ostavlja i različite posledice. Ne dopada Vam se nečija uloga ili ponašanje u poslovnim pregovorima. Ipak, budite mudri i uzdržani pred saradnicima. Osećate se dobro. Međutim, imunitet je ipak slab i treba da povedete računa o njemu.

JARAC


Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličili i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Dodatnu tenziju izaziva finansijska situacija koja se danas znatno komplikuje. Nedostaje vam fizička kondicija. Bilo bi dobro da počnete da se bavite rekreativno sportom.

VODOLIJA


Partner očekuje više inicijative sa Vaše strane. Ako ste slobodni, uputite ljubavnu poruku ili pozitivan signal osobi koja Vam se dopada. Potrebno je da dobro organizujete na različitim stranama, bez oklevanja prihvatite nečija uputstva koja garantuju poslovni dobitak.Zdravlje nije loše. Probleme mogu da vam prave samo hronične bolesti koje su povezane sa kostima, pritiskom i cirkulacijom.

RIBE


Imate potrebu da kontrolišete sve oko sebe, a nemate mehanizme koji bi to podržali. Loša vest je da ćete morati da odustanete od nekog svog stava koji je bio prilično beskompromisan. Usmerite svoju pažnju na voljenu osobu, potrebna mu je podrška.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here