Naslovna Zabava Horoskop za utorak, 23. jun

Horoskop za utorak, 23. jun

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Važno je da racionalizujete svoje obaveze. U ljubavnom životu lagano gubite interes za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu, ne trebate doživljavati kao neki ljubavni suton.

BIK


Veoma ste srećni i bezbrižni, jer vam intuicija govori da je divan dan pred vama. Danas ćete biti u prilici da ostvarite sve što poželite! Bilo da je u pitanju karijera, emotivni ili društveni život, uspeh vam je zagarantovan. Ukoliko vam nedostaje podrška na nekom polju, ne ustručavajte se da je zatražite. Pomoć je bliže nego što trenutno mislite.

BLIZANCI


Pripremiti se za nove izazove kako biste ih uspešno svladali. U jednoj situaciji će vas pratiti dobar osećaj, a pokazaće se da ste bili u pravu. Poslovne preokupacije udaliće vas od partnera ili ćete kritičkim okom posmatrati tok svoje veze. Ne zaboravite da ste i vi u njoj aktivan učesnik i da ste jednako odgovorni za njenu budućnost.

RAK


Nemojte da donosite nagle odluke na ovom polju. Današnji dan vam nije povoljan za promene. Moguće je da priželjkujete novu vezu ali niste još spremni da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Povedite računa o stomaku i crevima.


LAVBićete staloženi i ustrajni u izvršavanju zadataka. Rešićete probleme koji su vas pratili iz prošlog perioda. U privatnim odnosima očekuju vas ugodne promene. Što se tiče ljubavi, moraćete rešiti jedan problem. Prošlost će se vraćati u snažnim naletima i stavljati vas na iskušenje, vaš bi partner to mogao predosetiti.

DEVICA


Očekuje vas dobar dan kada je u pitanju posao. Moguće je da ćete imati manje povećanje zarade. Želite da ostvarite stabilan odnos sa osobom koju volite. Uživate u svakom trenutku koji provodite zajedno. Prijaju vam sveže namirnice.

VAGA


Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Nemojte se povlačiti u sebe, to vam ni ranije nije pomagalo. Obratite se bliskoj osobi za pomoć, neće vas odbiti.

ŠKORPIJA


Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere. Prijaće Vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

STRELAC


Ukoliko imate problematične odnose u radnom okruženju, ovaj dan vam donosi pravo otkrovenje. Nakon preraspodele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od jedne osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena. Generalno se dobro osećate i nemate probleme.

JARAC


Postajete veoma angažovani na poslu i zadovoljni ste rezultatim jer vam se čini da možete u potpunosti da vladate situacijom. Nemojte se nervirati ako vam saradnik bude predložio nešto što vam ne odgovara imate mogućnost da promenite stav i da se dogovorite oko zajedničkog posla pod vašim uslovima.

VODOLIJA


Doći ćete do nekih informacija koje će vas mnogo iznenaditi, a verovatno i uznemiriti. Poželećete da ih istog momenta podelite sa drugima, ali je od naročite važnosti da o tome nikome ne govorite. Jedna ženska osoba iz vaše porodice ili kruga bliskih prijatelja ima manjih zdravstvenih problema koje najverovatnije preuveličava. Naoružajte se strpljenjem.


RIBE

Imate utisak da Vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan. Ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom. Konsultujte nečije mišljenje, pre nego što povučete odlučujući potez. Važno je da održite dobru saradnju. Uživajte u kreativnom odmoru, opustite se.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here