Naslovna Zabava Horoskop za utorak, 26. maj

Horoskop za utorak, 26. maj

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Brzopleto donosite odluku koja vam ne nudi pravo rešenje. Iako znate da stvari ne idu onako kako ste priželjkivali, zadovoljavate se trenutnim stanjem. Idealno bi bilo kada biste dali sebi vremena da još jednom dobro razmislite. Potrudite se da nađete više vremena za bavljenje sportom.

BIK


Dugo ste odolevali improvizacijama i forsirali svoje ideje. Sada, kada je tuđe rešenje najnepovoljnije, vi morate da ga prihvatite. Krivicu za novonastalu situaciju morate preuzeti, jer ste svojim negativnim stavom izazvali inat nadređenih. Pazite na ishranu jer biste mogli da imate neke probleme sa gojaznošću u narednom periodu.

BLIZANCI


Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško Vam je da uskladite zajedničke potrebe i interesovanja. Očekujete pozitivan odgovor ili određeno priznanje za svoj rad. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na pogrešnu odluku. Sinusi su vam malo osetljivi pa vam to donekle može predstavljati probleme na polju zdravlja.

RAK


Čeka vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoj pesimizam koji je jedna od vaših osobina koja često radi protiv vas. Verujete u svoje intelektualne moći, ali, isto tako morate biti svesni da je nerealno da ste uvek vi u pravu. Pred vama je period u kojem biste trebali da imate dobro zdravlje i u kojem biste trebali da se osećate stabilno u svojoj koži.

LAV


Nemojte da se previše oslanjate na savete ljudi oko vas. Nisu sve informacije koje dolaze do vas tačne. Vaš odnos sa voljenom osobom ozbiljno trpi od upliva sastrane. Vreme je da stavite tačku na to. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da budete skloni i problemima sa niskim pritiskom, pa povedite računa o tome.

DEVICA


Dobijate poziv da se uključite u projekte koji se razvijaju u vašem okruženju. Od vas se očekuje da budete pionir u začecima novog vida poslovanja, a vi iz nekog razloga osećate da to nije za vas. Poslušajte svoju intuiciju, povucite se. Cirkulacija je malo slabija. Današnji dan vam nije preterano povoljan.

VAGA


Pažljivo isplanirajte dan i bićete u prilici da izgradite novu poslovnu strategiju koja će vam dugoročno doneti rezultate na koje ćete biti veoma ponosni. Usredsredite se na posao, a ljubav i porodične odnose ostavite po strani. Odlično se osećate danas.

ŠKORPIJA


Trudite se da održite kontrolu nad svime što se dešava na vašem poslu, ali neke stvari su realno izvan vaših mogućnosti. Smetaju vam ograničenja koja vam voljena osoba u zadnje vreme nameće. Vaš odnos sve više liči na borbu za dominacijom. Hronični problemi vam se vraćaju. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

STRELAC


Očekuje vas nagli pad energije. Napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje su vam prijatelji. Posesivno ponašanje voljene osobe dodatno otežava sve vaše pokušaje da stvari popravite i vezu sačuvate. Potrudite se da tokom danaašnjeg dana nađete dovoljno vremena za bavljenje sportom.

JARAC


Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je to vama najveći problem. Pobedite svoju kolebljivost i prihvatite se odgovornosti. Izbegavajte rasprave sa muškarcima. U ljubavi ne oklevajte, pravi je trenutak da zauzmete čvrst stav. Poradite na smirenosti važno je da se posvetite sebi i tome da nađete unutrašnji mir.

VODOLIJA


Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali Vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite interesantnu zabavu u dvoje. Očekuje Vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Važno je da ojačate svoj imunitet i da radite ono što je vama potrebno kako bi se bolje osećali.

RIBE


Može vam se desiti da od vas potekne informacija koju će neko da zloupotrebi. Nije vam lako da se obuzdate, ali trenutno je najbolje da ćutite. Pazite šta govorite, čak i u okruženju koje nema nikakve veze s vašim profesionalnim životom. Mogući problemi sa aritmijom. Pred vama je faza u kojoj će vam srčani sistem biti generalno osetljiv.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here