Naslovna Sport Hrubik iz Slovenije sleteo u Inđiju

Hrubik iz Slovenije sleteo u Inđiju


Talentovani levi spoljni David Hrubik, nakon uspešnih nastupa u Lozani i Rudaru iz Velenja, vrati se u Srbiju, u redove superligaša Inđije.

Ugovor sa Rudarom mu je istekao pa je zbog trenutne situacije sa virusom odlučio da karijeru nastavi u Inđiji.

  • Kovid je mnogo toga promenio za ovih godinu dana. Ugovor sa Rudarom mi je istekao, imao sam ponuda klubova iz Slovenije i okruženja,ali sam odlučio da se vratim u naš fudbal – kaže Hrubik, koji je karijeru gradio u Vojvodine, Proleteru i Mačvi, a igrao je nekoliko utakmica za mladu reprezentaciju Slovačke.

Imao je Hrubik ponuda naših i inostranih klubova .

  • Želja mi je bila da se vratim u Srbiju pa inostrane ponude nisam ni razmatrao. Najuporniji da me dovede bio je sportski direktor Inđije Ivan Ivović. Korektan razgovor i ponuđeni uslovi su učinil da potpišem za Inđijce na dve godine.

Ekipa Inđije nalazi se na pripremama u Turskoj. U prvoj pobedi protiv ruskog Čertanova (2:1) Hrubik je od trenera Čelara dobio priliku da debituje

  • Brzo sam se uklopio u novoj sredini , jer u ekipi vlada odlična atmosfera i zdrava konkurencija. Drago mi je što je debi protekao kako se samo poželeti može. Prezadovoljan sam igrom i asistencijom Panteliću kod gola odluke, naravno i pobedom. Posebno mi je drago što su u akciji učestvovala dvojica igrača iz Vojvodine Nešković i strelac Pantelić, koji kao i ja imaju sličan razvojni put.

Inđiji na proleće predstoji grčevita borba za opstanak.

  • Veliki su izazovi pred nama i zato je veoma bitno da se dobro pripremimo i da od premijere sa Čukaričkim počnemo osvajanje bodova. Po onom do sada viđenom smatram da imamo kvaliteta da sačuva,o elitni staus – veruje David Hrubik i poručuje da će se kvalitetnim igrama na pravi način oduži čelnicima novog kluba.

Sportski direktor Inđije Ivović je veliki optiista oko opstanka, još jesenas je najavio da će se ekipa pojačati i da će se valjano spremiti za prolećne izazove.Došao je zaista kvalitetan fudbaler David Hrubik, a valja očekivati da će još koje pojačanje sleteti u inđijsko fudbalsko jato.

IZVORdnevnik
Prethodna vestUkrao robu u marketu pa je preprodavao na pijaci
Sledeća vestU Vojvodini još 328 slučajeva koronavirusa, u Novom Sadu 81

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here