Naslovna Srem Pećinci Humani Ogarčani oblače najmlađe

Humani Ogarčani oblače najmlađe

PODELI
Foto: Opština Pećinci

U prostorije pećinačkog Crvenog krsta juče je pristigla nova količina polovne garderobe, koju su prikupili članovi Saveta mesne zajednice Ogar. Jedanaest kutija pretežno dečje garderobe, uredno složene i ispeglane, spremne su za korišćenje a prema rečima Milana Aleksića, člana ogarskog Saveta mesne zajednice, akcija prikupljanja odeće i obuće se nastavlja.

„U prostorije našeg Saveta svakodnevno pristižu određene količine korišćene odeće i obuće. Nedavno smo predali Crvenom krstu Pećinci veliku količinu korišćene garderobe za odrasle, a ovaj put smo prikupili pretežno dečju garderobu, kao i određenu količinu igračaka. Spontano smo krenuli sa ovom humanitarnom akcijom svesni značaja onima kojima je garderoba, pogotovo tokom hladnih zimskih dana, najpotrebnija. Svako ko želi da pomogne i donira komad garderobe može doći u naše prostorije u Ogaru, a kontakt osoba je Milijana Maksić“ – rekao je Aleksić.

Kako su nam rekli u pećinačkom Crvenom krstu trenutno je najpotrebnija obuća, posebno dečja, s obzirom da se potražnja za polovnom garderobom povećava tokom zimskog perioda.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here