Naslovna Srem Humanitarna akcija Muzeja Srema za Aleksandru Dinić

Humanitarna akcija Muzeja Srema za Aleksandru Dinić

PODELI

SREMSKA MITROVICA – Muzej Srema će u narednom periodu organizovati humanitarnu akciju za našu sugrađanku Aleksandru Dinić. Od 27. oktobra sav prihod od ulaznica u Muzeju Srema ide upravo za lečenje naše sugrađanke Aleksandre.

Kolektiv Muzeja Srema poziva sugrađane da posete muzej i tako učine dobro delo.

U maju mesecu 2022. godine Aleksandra odlazi na magnetnu rezonancu zbog sve učestalijih i intenzivnijih glavobolja. Magnetna rezonanca pokazuje veliku promenu na mozgu nakon čega je hitno hospitalizovana.

Aleksandri je u junu mesecu 2022. godine na neurohirurškoj klinici u Beogradu uzet uzorak za patohistološku analizu. Nakon par nedelja analiza je pokazala da se radi o visokogradnom difuznom gliomu, koji nažalost nije operabilan.

Dodatne genetske analize rađene u inostranstvu su pokazale da se radi o zloćudnom karcinomu – Glioblastomu WHO gradus 4.

Kako su sve opcije za lečenje u Srbiji iscrpljene neophodno je što pre nastaviti lečenje u inostranstvu na jednoj klinici gde će se nakon sprovedenih analiza odrediti ciljana terapija za Aleksandru a nakon toga i izraditi vakcine od njenog tumorskog tkiva.

Kako je u ovoj borbi vreme od ključnog značaja, porodica moli sve ljude dobre volje da svojim donacijama pomognu Aleksandri da pobedi ovu opaku bolest!

Sredstva su joj potrebna za lečenje u inostranstvu, terapije, specijalističke preglede i analize, putne i troškove smeštaja tokom lečenja.

Za Aleksandrin život! Budimo humani!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here