Naslovna Srem Humanitarni dan za Natašu Nedić i pregršt lepih aktivnosti (FOTO/VIDEO)

Humanitarni dan za Natašu Nedić i pregršt lepih aktivnosti (FOTO/VIDEO)

PODELI
Foto: Sremske vesti

SREMSKA MITROVICA – Jutros od 10 sati je počeo humanitarni dan za Mitrovčanku Natašu Nedić. Ovaj događaj otvorile su najmlađe odbojkašice „Srem Eaton“ na beach volley terenima.

Programi i takmičenja na Savi su osmišljeni kao mozaik u kome je bilo prostora za svaku osobu iz Sremske Mitrovice, od 3 do 103 godine.

Organizovano je takmičenje u odbojci na pesku, basketu 3×3, u poligonima. Pored toga Humanitarna organizacija „Biserno srce“ iz Beograda je organizovala i humanitarni penal i humanitarni kotlić.

– Misija Sportskog saveza Grada, naš cilj, naša vizija je uvek jasna, pravimo takmičenja prvenstveno sa fokusom na decu, tako će biti i ovoga puta. Ovo je humanitarni dan, posvetićemo ga Nataša Nedić, takmičarski deo neće biti u prvom planu, u prvom planu će biti pomoć Nataši Nedić, poručio je Nemanja Crnić, generalni sekretar Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica.

Za najmlađe učesnike pripremljen je poligon za decu na košarkaškom terenu kod Vala. Namenjen je za decu od 3 do 11 godina, prilagođen njihovom uzrastu, a takmičenje je počelo u 10 sati.  

Odbojka na pesku za mlađe kategorije, početak takmičenja je takođe bio zakazan za 10 sati, dok su juniori, seniori i veterani počeli u 13 sati basket 3 x 3.

Video: Sremske vesti

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here