Naslovna Srem I manifestacija “Gastro Srem” dobila oznaku „Najbolje iz Vojvodine“

I manifestacija “Gastro Srem” dobila oznaku „Najbolje iz Vojvodine“

PODELI
Foto: RTV Stara Pazova

STARA PAZOVA – Oznaku „Najbolje iz Vojvodine“ od juče ponosno nosi turističko – gastronomska manifestacija „Gastro Srem”  Turističke organizacije Opštine Stara Pazova.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je juče 18 oznaka „Najbolje iz Vojvodine“ kao potvrdu kvaliteta u kategorijama proizvoda, programa, manifestacija i usluga.

Čestitajući dobitnicima, on je rekao da je ova oznaka kvaliteta priznanje svima onima koji, u oblastima kojima se bave, dostižu i prestižu ne samo domaće, već i evropske standarde.

Znak kvaliteta, među ostalima, dobili su Sava Graorac iz Kovilja za preradu mesnih proizvoda od mangulice i „Vinarija Zvonko Bogdan“ iz Palića. Potvrda kvaliteta pripala je i „Fruškogorskom maratonu“ iz Novog Sada za sportsku manifestaciju, „Tamburica fest media doo„ iz Novog Sada za kulturni program – muzički festival, „Kobasicijada u Turiji“ za gastronomsku manifestaciju.

Tu su i „Dani berbe grožđa“ iz Vršca za turističko – privrednu manifestaciju, Festival „EXIT” Novi Sad za kulturni program – muzički festival, „Šekspir festival“ iz Inđije za teatarski kulturni program i „NS Oktoberfest” iz Novog Sada za privredno-turističku manifestaciju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here