Naslovna Srem IGB AUTOMOTIVE zapošljava 200 novih radnika u proizvodnom pogonu opštine Inđija i opštine...

IGB AUTOMOTIVE zapošljava 200 novih radnika u proizvodnom pogonu opštine Inđija i opštine Stara Pazova

PODELI

Usled proširenja proizvodnih kapaciteta i velikog interesovanja za zasnivanje radnog odnosa, kompanija IGB AUTOMOTIVE raspisuje konkurs za prijem 200 novih radnika u proizvodnom pogonu sa područja opštine Inđija i opštine Stara Pazova. Tim povodom biće održani Dani karijere u sledećim mesnim zajednicama:

Mesnoj zajednici Nova Pazova
Šah klub
Kralja Petra I 27
Ponedeljak: 26.03.2018.
Vreme: 10-13h

Mesnoj zajednici Krčedin
Cara Dušana 1
Utorak 27.03.2018.
Vreme: 10-13h

Mesnoj zajednici Beška
Dom kulture – Mala plava sala
Karađorđeva 1
Sreda: 28.03.2018.
Vreme: 10 – 13h

Svi zainteresovani moći da se informišu i konkurišu na neku od ponuđenih radnih pozicija.

IGB AUTOMOTIVE jedna je od najznačajnijih grinfild investicija u Srbiji i istovremeno odličan primer uspešnog i produktivnog poslovanja, ne samo na lokalnom, već i na regionalnom nivou. Osnovana je 2007. godine od strane kompanije I.G.Bauerhin GmbH iz Nemačke i bavi se proizvodnjom grejača za automobilska sedišta, grejača za volane, senzora za zauzeće sedišta automobila, kablova za grejače sedišta i električnih kontrolnih jedinica.

Kompanija u Srbiji ujedno predstavlja i prvu po veličini, broju zaposlenih i ostvarenoj realizaciji u Bauerhin grupi. Danas, IGB AUTOMOTIVE ima više od 2300 radnika i proizvodi više od 24 000.000 proizvoda godišnje, Proizvodi su namenjeni renomiranim kupcima iz autoindustrije kao što su: VW, Audi, BMW, Mercedes, Škoda, Opel, Nissan i drugi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here