Naslovna Sport „Ima li dokaza o nameštanju mečeva u Srbiji?”

„Ima li dokaza o nameštanju mečeva u Srbiji?”

PODELI
Foto: ilustracija

Povodom zahteva Javora i Rada da Izvršni odbor FSS promeni prošlogodišnju odluku i Super ligu umesto šest napuste četiri ekipe saopštenjem potpisanim od predsednika Dragana Pilipovića, oglasila se Inđija, jedan od putnika u Prvu ligu

„Kako je kao glavna teza za pokretanje takve inicijative navedena nepravilnost i nepoštenje u minulom prvenstvu fudbalskoj javnosti postavljamo sledeća pitanja:

Da li postoje dokazi o neregularnosti protekle takmičarske sezone? Ukoliko postoje, da li su podnete krivične prijave tim povodom, a ukoliko ih nema na čemu sed zasnivaju navedene tvrdnje?

Inđija se nikada do sada nije našla ni u jednom dokumentu, niti novinskom članku pod optužbom da se bavila nepoštenim radnjama. Nijedna naša utakmica nije označena kao sumnjiva, niti povučena iz kladioničarskih ponuda.

Od prvog do poslednjeg meča pošteno smo se borili za opstanak, zagledani isključivo u svoje dvorište. Isto bi ostalo i po završetku sezone da se pojedini klubovi nisu oglasili u najmanju ruku nejasnim saopštenjima.

Ove godine Inđija je pobedila sve direktne konkurente u borbi za opstanak. Jedini smo predstavnik Srema u Super ligi i kad su okolnosti normalne naš je stadion ispunjen gotovo do poslednjeg mesta. Inđija učešćem u takmičenju doprinosi kvalitetu svih  segmenata igre, od poštenog i borbenog fudbala do fer i korektnog navijanja”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here