Naslovna Srem Inđija INĐIJA NASTAVLJA SA INFRASTRUKTURNIM RADOVIMA: Sanirana Vinogradarska ulica

INĐIJA NASTAVLJA SA INFRASTRUKTURNIM RADOVIMA: Sanirana Vinogradarska ulica

PODELI

Ulica Vinogradarska u Inđiji godinama je bila poznata po tome što se saobraćaj odvijao u jednoj traci jer tadašnje rukovodstvo Inđije nije dovelo ulicu u prvobitno stanje nakon izgradnje kanalizacione mreže. Zbog velikog rizika za sve učesnike u saobraćaju, ulici je hitno trebala rekonstrukcija koja je i izvršena prethodnih dana.
Sanacijom jedne saobraćajne trake dužine 800 metara ova ulica je ponovo postala bezbedna za vozače, motocikliste i bicikliste. Druga traka se nalazi u dobrom stanju te nije bilo neophodno da se i ona asfaltira.
Radove je obišao predsednik opštine Inđija Vladimir Gak koji je u razgovoru sa sugrađanima koji žive u ovoj ulici rekao da se ovim ispunjava još jedno obećanje dato na prethodnim izborima. On je istakao da se asfaltiranjem samo jedne trake koja je u lošem stanju pokazuje domaćinski odnos u trošenju budžetskih sredstava.
„Mogli smo celu ulicu da radimo ali je to bilo nepotrebno jer je samo jedna traka u katastrofalnom stanju. Racionalnim postupcima i štednjom omogućićemo više sredstava za popravku drugih saobraćajnica unašoj opštini“, napomenuo je Gak dodavši da ovakav način postupanja pokazuje kakav odnos prema građanima ima aktulno rukovodstvo Opštine.
U narednim danima JP „Inđija put“ radiće na postavljanju horizontalne saobraćajne signalizacije u ulicama koje su do sada asfaltirane.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here