Naslovna Srem Inđija INĐIJA: Odlična atmosfera na snimanju “Žikine šarenice” (VIDEO)

INĐIJA: Odlična atmosfera na snimanju “Žikine šarenice” (VIDEO)

PODELI

Inđija je jučerašnji dan bila u znaku najgledanije zabavne emisije RTS-a „Žikina šarenica“. Odlična atmosfera, zabavni gosti i mnogo zanimljivih informacije o Inđiji i ljudima koji ovde žive obeležili su jučerašnju emisiju o našoj opštini.

Gledaoci u zemlji i inostranstvu su imali prilike da upoznaju atraktivne turističke lokacije koje mogu posetiti, udruženja žena koje su aktivne u negovanju tradicionalnih zanata, čuvanju tradicije ali i pravljenju zanimljivih  dekoracija od voća i sapuna. Poklopilo se da se emisija emitovala u toku trajanja kulturne manifestacije „Scena fest“ koja je ove godine bila izuzetno posećena, te su gledaoci mogli saznati sve o ovom festivalu. Kulturni deo programa obogatili su KUD-ovi(KUD Soko i OKUD Inđija) koji su predstavili igre i pesme sa ovih prostora.

Vrsne sremačke specijalitete atraktivno dekorisane predstavio je restoran „Maria Partel“. Za odličnu zabavu pobrinule su se i pevačice Ljiljana Obradović i Anđelka Govedarević uz pratnju orkestra Časlava Ljubenovića, kao i inđijski gradski tamburaški orkestar.

U izjavi za medije predsednik opštine Vladimir Gak je rekao da je emisija bila prilika da se Inđija predstavi u drugačijem svetlu, kao mesto sa zanimljivom turističkom ponudom i gde rade mnogobrojna udruženja građana, sportski kolektivni i uspešni pojedinci.

Zadovoljstvo je predstaviti se u emisiji kao što je „Žikina šarenica“. Verujem da će oni koji nikad nisu bili u Inđiji saznati mnoge stvari o nama i da će nas posetiti, jer imamo da ponudimo za svakog po nešto, rekao je Gak.

Na samom emitovanju emisije prisustvovalo je nekoliko stotina sugrađana a reakcije su pozitivne.

U slučaju da je neko propustio, emisiju možete pogledati na linku ispod.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta “Inđija – Opština razvoja i investicija”, koji je sufinansiran iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here