Naslovna Srem Inđija INĐIJA: Sređene katastarske površine uslov za završetak projekta asfaltiranja svih ulica

INĐIJA: Sređene katastarske površine uslov za završetak projekta asfaltiranja svih ulica

PODELI

Za oko tri nedelje završiće se kompleksan posao sređivanja katastarskih parcela u ulicama koje treba da se asfaltiraju, što je jedan od najvažnijih uslova za završetak projekta. Naime, u toku izrade projekta došlo se do situacije gde stanje na terenu ne odgovara stanju u katastarskim knjigama. U mnogim slučajevima pojavljuje se problem gde, po katastru, ulica prolazi kroz izgrađene stambene jedinice.

Na sastanku svih relevantnih institucija pronađen je model kako bi se prevazišao postojeći problem. Ubrzo nakon toga, lokalna samouprava će ući u proces pronalaženja kompanije sa kojom će sklopiti javno privatno partnerstvo. Prema najavama, početak radova se očekuje u toku proleća naredne godine.

Podsećamo, u opštini Inđija postoji 70 neasfaltiranih ulica ukupne dužine 40 kilometra. Ta činjenica jasno pokazuje da je ovo jedan izuzetno zahtevan i za građane Inđije istorijski projekat koji će omogućiti civilizacijske uslove za život dostojne veku u kojem živimo.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta “Inđija – Opština razvoja i investicija”, koji je sufinansiran iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here