Naslovna Srem Inđija Inđija: Uskoro postavljanje reflektora na stadion

Inđija: Uskoro postavljanje reflektora na stadion

PODELI

INĐIJA – Na gradskom stadionu u Inđiji bi trebao uskoro da počne sa realizacijom ozbiljan sportski projekat. Kako je najavljeno iz fudbalskog kluba “Inđija” posle rekonstrukcijie pomoćnog terena na redu je postavljanje reflektora na glavni teren, tako da će Inđinčani utakmice moći da gledaju u večernjem terminu.

Fudbalski klub iz Inđije se od ove sezone takmiči u Superligi Srbije. Do kraja prvenstva ih očekuju još četiri kola, glavni cilj je da se zadrži status u najvišem rangu takmičenja, a u skorije vreme bi na gradskom stadionu trebalo da zasijaju reflektori koji će sigurno najviše značiti igračima.

Vršilac dužnosti predsednika zeleno-belih se nada da će se od jesenjeg dela sezone 2020/2021 mečevi na gradskom stadionu u Inđiji igrati i pod svetlošću reflektora.

Postavljanje reflektora na gradskom stadionu u Inđiji će umnogome pomoći svima i ovaj projekat je sigurno od veoma važnog značaja ne samo za ovaj fudbalski klub nego i za Inđiju kao grad u kojem se igra i gleda superligaški fudbal.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here