Naslovna Srem Inđija Inđiji Zlatna plaketa za sajamski nastup u Nišu

Inđiji Zlatna plaketa za sajamski nastup u Nišu

PODELI

Na održanom sajmu privrede i preduzetništva „Ekspo Niš 2018“ u sportskoj dvorani „Čair“ u Nišu, Opština Inđija dobila je priznanje Zlatna plaketa za ukupan sajamski nastup.

Pod sloganom „Pre(d)uzmi svoju budućnost“ sajam je okupio oko 150 izlagača koji su predstavili svoje proizvode i usluge. Opština Inđija je nastupila zajedno sa četiri kompanije koje spadaju u red malih i srednjih preduzeća i tako omogućila svojim privrednicima da se predstave ovom delu naše zemlje.

INĐIJA DOBIJA SAVREMENA STAJALIŠTA

Predstavnici inđijske opštine naveli su niz prednosti za ulaganje zainteresovanim privrednicima, kao i sve ono što je urađeno prethodne dve i po godine.

„Svakom sajmu i prezentaciji opštine Inđija pristupamo na najozbiljniji i najodgovorniji način“, istakao je u izjavi za medije Vladimir Gak, predsednik opštine Inđija.

„Ovde su predstavljene porodične kompanije koje su više nego zavredele da se pojave na tržištu Srbije i da se drugi upoznaju sa njihovim proizvodima.“

Gak je naveo da se u razgovoru sa inđijskim privrednicima došlo do zaključka da je Inđiji potreban jedan ozbiljan sajam privrede.

„Opština nije ništa drugo do servis građana i privrede i mi smo za ove 2 godine postali prepoznatljivi po tome bez obzira, kada govorimo o privredi, da li firma ima jednog ili više stotine zaposlenih. Zato nam je važno da omogućimo da ta „manja“ preduzeća podignemo na viši nivo a to znači nova radna mesta i veća primanja te porodice. To je način na koji možemo uticati na povećanje cene radne snage, na kvalitet života u našoj opštini i to ćemo raditi dokle god budemo imali priliku“.

Pored Opštine Inđija, na sajmu koji je trajao dva dana učestvovale su firme Gas Teh, Novaković 3M, MetaloradIN-Banjac i DSD trade.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here