Naslovna Srem Inđija Inđijski strelci na kampu perspektivnih omladinaca Karataš

Inđijski strelci na kampu perspektivnih omladinaca Karataš

PODELI

Na kampu perspektivnih strelaca Srbije vazdušnom puškom u kampu Karataš kod Kladova, učestvovali su inđijski strelci u sastavu Bojić Strahinja, Mihajlović Veljko i Bošnjaković Tijana a jedan od trenera je bio Alimpijević Dragan.
Na završnoj večeri učesnicima su dodeljene diplome i medalje u kategorima puška i pištolj, muškarci i devojke, a među dobitnicima su se našli i Bojić Strahinja, kao drugoplasirani na završnom takmičenju i Mihajlović Veljko kao najpredaniji, najvredniji i fizički najbolje pripremljeni takmičar.
Kamp je okupio 32 strelca puškom i pištoljem a treninge je sprovelo 14 trenera za pušku, pištolj i fizičku pripremu.
Zanimljivo je da su svi aktuelni reprezentativci Srbije bili učesnici ovog kampa.
Inače, danas počinje prvenstvo Srbije u trostavu vazdušnom puškom za kadete i u trostavu i ležećem stavu MK puškom za juniore. Od strelaca Mladosti, na ovom takmičenju učestvuju Gaćeša Dimitrije, Bojić Strahinja , Mihajlović Veljko i Džonić Lana.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here