Naslovna Srem Inđija Inđinčani šampioni države u streljaštvu!

Inđinčani šampioni države u streljaštvu!

PODELI
Foto: Opština Inđija

INĐIJA – Na prvenstvu Srbije vazdušnom puškom i pištoljem za pionire, juniore i seniore koje je održano u Subotici prethodnog vikenda, strelci Mladosti iz Inđije osvojili su titulu šampiona Srbije u konkurenciji pionira i juniora.

Ovo je treća godina zaredom da su prvaci države što je rekord u srpskom streljaštvu.

Nekoliko vrednih rezultata na ovom prvenstvu zabeleženo je i u pojedinačnoj konkurenciji.

Prvi pištoljaš u klubu nakon skoro 40 godina, Ćuruvija Ognjen, uspeo je da se u konkurenciji 40 pionira okiti srebrnom medaljom a pionirka puškom Marijanović Bojana, domogla se bronzane medalje u konkurenciji 99 pionirki. Bojani je do 1. mesta zafalio samo 1 krug.

I na kraju, junior Spasić Borivoj popeo se na najviši stepenik pobedničkog postolja pošto je sa veoma dobrim rezultatom od 369 krugova osvojio 1. mesto.

Sa 5 osvojenih medalja od kojih su tri zlatne, Mladost je jedan od najuspešnijih klubova prvenstva na kome je nastupilo ukupno 468 takmičara.

Za pionire, juniore i seniore sezona gađanja vazdušnim oružjem je završena.

Od 14. maja takmičenja nastavljaju kadeti u disciplini trostav. Takođe, od istog datuma otpočinju takmičenja malokalibarskim oružjem u disciplini trostav 3h20, a od takmičara Mladosti, nastupaće juniorka Džonić Lana i senior Gaćeša Dimitrije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here