Naslovna Dogadjaj Influenserka je UHAPŠENA zbog ove fotografije – vidite li ZAŠTO? (FOTO)

Influenserka je UHAPŠENA zbog ove fotografije – vidite li ZAŠTO? (FOTO)

PODELI
Foto: srbija danas

ŽELJA za savršenom fotografijom jednu influencericu mogla bi skupo koštati.

Emi Rus našla se pod istragom policije koja tvrdi da je njeno fotografisanje napravilo udubinu na njihovom automobilu.

21-ogodišnjakinja ima više od 160 hiljada pratilaca na Instagramu i ove godine pojavila se u nemačkom Selebriti Velikom bratu.

Ranije ove nedelje na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira na policijskom automobilu, uz koju je napisala da je uhapšena posle te fotografije. Kaže i kako je napustila policijsku stanicu sa modricama.

Iako ona nije navela detalje, policija iz Hamburga na društvenim mrežama objavila je da su uhvatili ženu koja je pozirala na policijskom automobilu. Policija je kasnije utvrdila da je automobil oštećen, zbog čega je podnesena kaznena prijava protiv mlade devojke, a fotografiju koju je objavila tretiraju kao dokaz.

Osim toga, Rusova je morala da dođe u policijsku stanicu zbog identifikacije. “Istraga protiv nje je u toku i naplatiće joj se šteta (prema trenutnim procenama) od nekoliko stotina evra”, saopštili su iz policije.

“Naš zahtev: Da, naši policijski automobili mogu biti prilično seksi! Dobrodošli ste da ih fotografišete! Ali pripazite da pri tom ne budu oštećeni – sedenje na njima ili penjanje na njih definitivno je previše”, dodali su iz policije.

Emi je najavila kako će otkriti detalje incidenta, ali još to nije uradila. Ostavila je međutim komentar ispod objave policije u kojem ih je optužila da su obrisali njezine prethodne komentare.

Njen postupak podelio je mišljenja, ali mnogi smatraju kako je čitava stvar otišla predaleko. Neki su se pitali kako je mogla da ulubi haubu, dok su mnogi tvrdili kako bi u svakom slučaju trebalo da preuzme odgovornost za štetu koju je napravila.

“Jednostavno ne sedate na tuđi automobil, bio on policijski ili ne”, jedan je od komentara s kojim su se mnogi složili.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here