Naslovna Srem Pećinci Investicija koju su Pećinčani dugo čekali

Investicija koju su Pećinčani dugo čekali

PODELI
Foto: Opština Pećinci

Predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić, obišao je juče, u pratnji predsednika Saveta mesne zajednice Pećinci Zlatka Jovičića, radove na asfaltiranju ulice Posavskog odreda u Pećincima.

On je tom prilikom istakao da je ovo bila jedna od najlošijih ulica u Pećincima po stanju kolovoza.

Rekonstrukcija ove ulice je svakako značajna za meštane koji u njoj žive, ali ovo je i jedna od bitnijih ulica kada je u pitanju odvijanje saobraćaja kroz Pećince, jer je paralelna sa glavnom ulicom i njenom rekonstrukcijom će biti rasterećen saobraćaj kroz centar naselja, izjavio je predsednik Đokić, navodi se na zvaničnom portalu Opštine.

Kako je naveo šef gradilišta Miloš Tomašević, danas bi trebalo da bude urađena horizontalna i vertikalna signalizacija, dok će delovi novog trotoara biti završeni u narednih sedam dana.

Predsednik Saveta MZ Pećinci, Zlatko Jovičić, kaže da su Pećinčani dugo čekali na ovu investiciju i da su reakcije meštana izuzetno pozitivne.

Ovu ulicu su svi vozači izbegavali, jer je bila u jako lošem stanju. Sada će se saobraćaj i kroz ovu ulicu normalno odvijati, što će rasteretiti glavne ulice. Stanovnicima ove ulice će mnogo značiti i to što je urađen nov trotoar, koji do sada nije postojao, pa su deca išla putem – rekao je Jovičić.

Vrednost radova, koje sufinansiraju Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Opština Pećinci je 30 miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here