Naslovna Dogadjaj Invictus challenge #3 na Fruškoj gori

Invictus challenge #3 na Fruškoj gori

PODELI
Foto: dnevnik

Nakon dva veoma uspešna izazova održana na novosadskoj plaži “Štrand”, zatim i na otvorenim bazenima SPENS-a, očekuje nas i treće veliko takmičenje: Invictus challenge #3 – Fruška gora.

Naime, za nešto manje od dve nedelje, tačnije 10. novembra, takmičari i rekreativci oprobaće se u trci dugoj pet kilometara kroz šumu.

Da bi trka bila zanimljivija, a put ka cilju teži, učesnici će imati zadatak da pređu i 20 različitih prepreka od kojih je svaka izazov za sebe.

Takmičari koji se prijave za Invictus challenge #3 – Fruška gora takmiče se individualno, ali rezultat ulazi i u konkurenciju “Najbolja ekipa” tako što se sabiraju najbolja tri rezultata učesnika iz istog kluba.

Uz prijavu, učesnici izazova dobijaju startni paket, a kako je broj takmičara i rekreativaca ograničen, na vreme se prijavite i oprobajte u poslednjem, najjačem izazovu za ovu sezonu.

Početak Invictus challenge #3 – Fruška gora je u 11časova, prijave možete slati na трка.рс/евент/148

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here