Naslovna Hronika ISKASAPIO JE ZBOG KOCKARSKIH DUGOVA: Zorica preživela, izašla iz bolnice

ISKASAPIO JE ZBOG KOCKARSKIH DUGOVA: Zorica preživela, izašla iz bolnice


Zorica Stanisavljević (46), koju je krajem novembra u Novoj Pazovi, izbo suprug Slobodan Belegišanin (46), puštena je sa bolničkog lečenja, ali se nije vratila u porodičnu kuću.
Zorica je nakon desetak dana puštena iz Zemunske bolnice, a komšije kažu da su je nekoliko puta videle otkako je puštena na kućno lečenje.

– Zoricu smo videli pre nekoliko dana, posetila je komšinicu u društvu svoje ćerke. Po izlasku iz bolnice nije se vraćala u kuću u kojoj se zamalo desila tragedija, već je otišla negde u grad i stanuje sa ćerkama. Otkad ju je Slobodan napao, u njihovoj kući nema nikoga – pričaju komšije iz ulice Ratka Pavlovića i dodaju da Zorica fizički nije loše, ali da je jako potištena.

– Izgledala je lepo, a jednoj prijateljici je rekla da je ništa ne boli, mada ide na previjanja. Međutim, čim se setila kako ju je muž napao, videlo se da joj je veoma teško. Rane na telu joj zarastaju i hvala bogu biće sve u redu, ali je psihički slomljena. Preživela je pakao, pa je i jasno zašto je odlučila da se ne vraća u kuću strave. Nadamo se da će uz pomoć ćerki uspeti da prebrodi težak period – ispričala je komšinica.

Podsetimo, Belegišanin je na suprugu nasrnuo posle svađe jer je, navodno, u njenom telefonu video poruke koje je Zorica razmenjivala sa drugim muškarcem. Prema rečima komšija, Belegišanin je bio veoma ljubomoran i preke naravi.

– Slobodan je nakon ranjavanja supruge otišao kod komšije i rekao mu šta je uradio. Odmah je uhapšen, a Zorica je odvezena u bolnicu. Ona je zaista divna žena, dok za njega retko ko ima reči hvale – podseća naš sagovornik.

Podsećanja radi, Blegišanin je u porodičnoj kući nakon verbalnog konflikta nasrnuo na svoju suprugu nanevši joj dva uboda nožem, jedan u grudi a drugi u leđa. Njih dvoje imaju troje odrasle dece, a komšije ovog para su reporterima ispričale da, iako nije bilo prijava za nasilje u porodici, Zorica je i ranije bila maltretirana.

Oni su je neposredno pre pokušaja ubistva zatekli kako u pidžami usred noći sedi na klupi i plače.

– Tukao ju je, video ju je moj unuk koji se vraćao kući iz noćne smene kako sedi u ulici na klupici u pidžami. On se uplašio, prišao joj je i pitao je šta se dogodilo, a ona mu je odgovorila: „Onaj moj je poludeo“. Sedela je u pidžami sama na hladnoći – ispriča komšinica iz ulice tada.

Kao jedan od motiva za napad razjarenog supruga tada su navođeni i kockarski dugovi koje je Slobodan imao. Navodno su zelenaši kod kojih se Slobodan zadužio zvali i nesrećnu Zoricu u periodu kada je on radio u inostranstvu.

IZVORKurir/J.A.
Prethodna vestPorodično nasilje svakodnevno u Rumi
Sledeća vestVOĆE KOJE DONOSI TOP ZARADU U SRBIJI: 6 najisplativijih vrsta!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here