Naslovna Srem Inđija ISPOVEST momka iz Inđije koji za POZNATOG SRPSKOG MAKROA, razvozi prostitutke

ISPOVEST momka iz Inđije koji za POZNATOG SRPSKOG MAKROA, razvozi prostitutke

PODELI
Foto: ISTOCK/Ilustracija

Mihajlo, momak iz Inđije, posvećen suprug i otac, je dugo bio bez posla, nemoćan rešio je da prihvati ponudu i počne da radi za jednog poznatog beogradskog makroa. Bio je njegova desna ruka.

“Jednostavno nisam mogao da nađem posao, pa sam igrom slučaja počeo da radim za poznatog makroa, svega sam se nagledao”, ovim je rečima Mihajlo (razumećete razlog iz kog smo mu promenili i ime) započeo svoju ispovest.

“Venčali smo se, ubrzo potom je stigla i beba, a nisam imao posao. Naši su nam pomagali, ali trebalo nam je više para. Ortak mi je predložio da počnem da radim za čuvenog makroa. Za njega se pričalo da dobro plaća i da je maksimalno korektan.

Ponuda je zvučala i više nego primamljiva, ipak s obzirom na spečifisnost posla morao sam da se dogovorim sa ženom. Nakon dugog razgovora rešio sam da prihvatim posao, a ona me je podržala u odluci. Postavila mi je samo jedan uslov – da se ne petljam sa prostitutkama!

Imao sam sreću da sam se gazdi dopao, pa sam odmah i dobio posao. Verovao mi je, a ja sam njemu bio i ostao veran! Sada imam mesečnu platu od 3.000 evra… a da vam ne pričam kakvi se pokloni tu provuku… parfemi, luksuzne torbe, veš, nakit, satovi… ma svašta. Moj gazda je široke ruke, te dobijam često i napojnice, a verujte i moja žena ga voli jer je dosta toga učinio za nas. To čime se bavi nas ne zanima, mi ga volimo“, priča Mihajlo i opisuje kako izgleda njegov posao.

“Što se tiče radnog vremena, nema pravila! Devojke razvozimo jedan dečko i ja, ali gazda ima više poverenja u mene, te mi poverava bitne dogovore. Neki “sastanci” se održavaju preko dana, ali većina noću. Često odlazim umesto njega da se nađem sa klijentima kojima pokazujem katalog sa devojkama, te oni biraju sa kojom žele da provedu vreme. Pored toga, ja ih vozim i na lekarske preglede, u kozmetičke salone, u kupovinu… Moj gazda brine od devojkama da im ništa ne fali! A verujte mi sve su zdrave kao dren i ulickane! Nekada ih vodim i u inostranstvo, ali češće gazda putuje sa njima”, priča Mihajlo. Opisao nam je i svoje najluđe iskustvo.

“Jedne večeri sam vozio jednu devojku u poznati mitrovački hotel. Haos je usledio kada je izašla iz kola. Ja inače uvek ostanem u kolima dok se one ne nađu sa klijentom, posle imam slobodno vreme dok se ne završi posao. Devojka je izašla iz kola kada je mladić nasrnuo na nju i počeo da je udara kao lud! Istog momenta sam izleteo iz automobila i počeo da ga razdvajam od nje. Morao dobro da ga nalupam, dečko je bio toliko unezveren, urlao je, jedva sam smirio portira da ne zove policiju. Morao sam da ga častim!

Devojka je bila krvava, izbio joj je zub, a njena bela bunda je postala crvena od tragova krvi. Ispostavilo se da joj je to dečko kog je ostavila pre nekoliko dana, a koji je nakon raskida saznao čime se njegova bivša bavi! Zbog toga je poludeo, a gazda je preduzeo mere da smiri momka”, priča vozač elitinih prositutki i otkriva kakve žene sve rade za njegovog gazdu.

“Uh… ima raznih profila… i studentkinja, i udatih žena, slobodnih… obrazovanih, neobrazovanih… ali svima je zajednička jedna stvar – moraju da lepo izgledaju. Moj gazda bira samo one lepe! Imao i onih napucanih, a i onih prirodnih, nema pravila. Kada kažem napucanih, mislim na one sa silikonima, nadograđenim kosama i ostalim propratnim elementima.

KONOBARICA NATAŠA IZ SREMSKE MITROVICE: “Gazdi moram da dam, da me ne bi otpustio! Prvo sam bila ŠOKIRANA, a onda”

Mislim da sam se najviše iznenadio kada sam tek počeo da radim. Odvezao sam ženu od 33 godine na dogovorenu adresu, a sa poslom je završila oko 4 ujutru. Sećam se da mi je sve vreme govorila da požurim, jer mora da stigne da se spremi za posao! Pitao sam je gde to radi pored ovoga, a njen odgovor me je zapanjio. Ona je medicinska sestra u bolnici! Nisam mogao da verujem.

Bio sam u fazonu da li je ralno da tamo rade prostitutke koje se po noći je*u sa šeicima, uzmu silne pare, a onda ujutru sređuju medicinske kartone. Navikao sam na manekenke, modele i ostale poznate i manje poznate dame, ali da medicinska sestra radi kao prostituka, e to me je baš frapiralo! Posle toga sam saznao da jedna žena ima supruga i dvoje dece i da muž zna čime se bavi i da mu to ni malo ne smeta! Jedna devojka iz okoline Sremske Mitrovice studira ekonomiju, a uz pomoć prostitucije otplaćuje faks.

To je takođe bio šok za mene, ali sada sam se navikao. Mislim da više ništa ne može da me iznenadi. Zapravo, kroz ovaj posao sam shvatio koliko su ljudi isfolirani i da je sve maska”, kaže Milutin. Što se tiče zahteva ima raznih, od onih očekivanih do najbizarnijih.

“Najproblematičniji su Arapi. Da li mi verujete da su tražili nevine devojke?! Pa druže, gde ćeš nevinu ku*vu?! Oni vole plavuše i žele devojke bez pirsinga i tetovaža. Jedan naš poznati biznismen uvek iznajmi tri devojke, jednu plavušu, jednu brinetu i jednu riđu, to mu je neki fetiš, pali se na to.

Jedan Italijan je prošle godine platio ribi samo da leži pored njega u krevetu, ništa nisu radili, ali mislim da sam se najiše iznenadio kada sam jednu devojku vozio u vilu izvan grada da se zabavlja sa bračnim parom. I to je žena spremila iznenađenje svom mužu za godišnjicu braka”, kaže Mihajlo i dodaje da nema nameru da prestane da se bavi ovim poslom.

ISPOVEST PROSTITUTKE (28) IZ RUME: Maltretirali su me, vezivali, davili, ali danas volim to što radim!

“Znate kako, ja smatram da ne činim ništa loše time što ih vozikam okolo. Ja svoj dinar pošteno zarađujem, nikoga ne ugrožavam time. Kao što rekoh zarada je i više nego dobra, a u ova teška vremena složićete se da je teško naći posao sa ovakvom platom. Pogotovo ako nemaš škole, kao što je ja nemam. Pa videću dokle ću moći ovako…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here