Naslovna Poljoprivreda Iz štampe je izašao novi broj lista “Poljoprivrednik” koji donosi brojne aktuelne...

Iz štampe je izašao novi broj lista “Poljoprivrednik” koji donosi brojne aktuelne tekstove iz oblasti agrara i ruralnog razvoja.

PODELI
Foto: Sremske vesti

Iz štampe je izašao novi broj lista “Poljoprivrednik” koji donosi brojne aktuelne tekstove iz oblasti agrara i ruralnog razvoja.

U okviru ovog broja nalazi se i podlistak posvećen 65 godina izlaženja lista “Poljoprivrednik”.

Podlistak je zasnovan na arhivskoj građi lista “Poljoprivrednik” i istovremeno je i svedočenje o razvoju lista “Poljoprivrednik” u proteklih 65 godina, ali i o razvoju domaće poljoprivrede.

U ovom broju nalazi se narudžbenica kao i najava da je u prodaji nova knjiga “POLJOPRIVREDNIKOV POLJOPRIVREDNI KALENDAR 2022”, koja iz štampe izlazi 20. decembra.

Reč je  o knjizi koja je na tržištu popularno nazvana “mala poljoprivredna enciklopedija”, a u čijoj pripremi je, pored redakcije “Poljoprivrednika”, učestvovalo 150 istaknutih poljoprivrednih stručnjaka i naučnika.

-Saznajte kako se domaći stočari bore za opstanak i kako im uvoz prasadi kvari računicu.

-Pročitajte i o tome kako su dva druga iz Banata počela da gaje slatki krompir – batat i od toga stvorila posao iz snova  za svoje porodice.

-Ocena stručnjaka je da je nedeklarisanom pšenicom ove jeseni posejano više od 50 odsto useva i da će se to odraziti na prinos i kvalitet.

-Novinar Poljoprivrednika prisustvovao je konferenciji kompanije Lemken gde su predstavljene priključne mašine najnovije generacije.

-Saznajte kakva je uloga trutova u košnici- stručnjaci tvrde da nisu višak kako se to obično misli.

Nabavite na vreme svoj primerak lista  “Poljoprivrednik”!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here