Naslovna Magazin Izabrana nova Mis Srema

Izabrana nova Mis Srema

PODELI

Nova Mis Srema izabrana je 25. jula u Pećincima, a ovu laskavu titulu ponela je Ivana Bogdanovski. Na zvaničnom polufinalu izbora za Mis Srbije, održanom u hotelu Kristal, titulu prve pratilje osvojila je Jovana Lišanin koja se te večeri okitila i lentom Mis šarma. Druga pratilja je Jovana Radojčić, a Mis fotogenčnosti je Đurđina Radovac.

Nova Mis Srema nam je nakon proglašenja rekla da nije očekivala titulu, jer se prvi put takmiči.

„Sve devojke su bile fenomenalne i verujem da je žiriju bilo jako teško da odluči koja devojka treba da bude Mis Srema. Ostale devojke nikako ne treba da odustaju, jer i njih očekuje titula jednog dana“ – izjavila je Ivana Bogdanovski.

Među članovima žirija bili su i zamenik predsednika opštine Pećinci Zoran Vojkić i direktorka Turističke organizacije opštine Pećinci Ljubica Bošković, kao i gosti iz Rusije – gradonačelnik Velikog Rostova Andrej Los i Natalija Šatiljina.

„Opština Pećinci je poznata kao jedan od centara privrednog i industrijskog razvoja. Ponosan sam što smo večeras bili i centar lepote Srema“ – izjavio je Vojkić.

Glavni teret organizacija izbora Mis Srema i ove godine je bio na Mirku Pučijaševiću, vlasniku modnog brenda Dajmond viktori (Diamond victory), u čijim su se modelima iz modne kolekcije Sahara takmičarke te večeri predstavile žiriju i publici.

„Po osmesima na licima prisutnih vidim da smo uspeli da napravimo pravi muzičko-scenski spektakl, uz učešće brojnih poznatih ličnosti iz sveta šou biznisa i mode. Bili su tu Saša Katančić, Marina Stepanović, Jellena, Jelena Golubović, Prestiž bend i mnogi drugi. Po reakcijama vidim da su svi zadovoljni, a to je najvažnije. Ove godine smo imali direktan televizijski prenos izbora koji smo radili sa šest kamera i dronom, i sa tri reditelja. U mom timu je bilo 14 ljudi. Sve to sa sobom nosi veliku odgovornost. Ja se uvek takmičim sa samim sobom, a to je i najveći problem i najveća satisfakcija“ – rekao nam je Pučijašević.

Vlasnica kompanije koja organizuje izbor za Mis Srbije Vesna de Vinča imala je samo reči hvale za organizatore i takmičarke.

„Zaista sam prezadovoljna. Nikada nismo imali toliko devojaka koja imaju prosto holivudsku lepotu. Zahvaljujući našim prijateljima iz Rusije imali smo i internacionalni žiri. Takmičenje je bilo dostojanstveno i filmično, a Pučijašević je još jednom uspeo da podigne nivo takmičenja i čestitam mu na tome. Kolekcija njegovih večernjih haljina je nešto posebno. Svake godine sve finalistkinje izbora za Mis Srbije dobijaju stipendiju. Ivana je večeras dobila stipendiju za školovanje na Prodžekt menadžment koledžu (Project management college). Iduće godine ćemo dodeliti četiristotu stipendiju za četvorogodišnje studije i to smatram svojim najvećim životnim rezultatom“ – izjavila je de Vinča i najavila izbor za Mis Srbije za oktobar ove godine.

Ona je ujedno najavila da će i naredni izbor za Mis Srema biti održan u Pećincima jer, kako je rekla, ne treba menjati ono što ovako dobro funkcioniše.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here