Naslovna Srem Izabrana nova Miss Srema

Izabrana nova Miss Srema

PODELI

Četrnaest lepotica iz celog Srema takmičilo se sinoć u Crystal event centru u Pećincima za titulu najlepše, a nakon jednoiposatnog spektakla, uz nastupe Bojane Stamenov, Sare Reljić, Andrijane Radonjić, KUD “Budućnost” i Play benda, titulu Miss Srema ponela je Jelena Bošnjačić iz Nove Pazove. Titulu prve pratilje osvojila je Violeta Marković, a kod druge pratilje žiri nije mogao da se odluči pa su ovu titulu ponele dve takmičarke – Anđelina Vojnović i Anđela Đorđević. Za Miss šarma proglašena Jovana Lišanin, a za Miss fotogeničnosti Žaklina Ilić.

Nova Miss Srema je studentkinja Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Poverila nam se da je ranije imala problema sa viškom kilograma, ali da je njen moto “Veruj u sebe” i da je zahvaljujući takvom stavu uspela da prevaziđe sve probleme, odnese pobedu i postane finalistkinja izbora Miss Srbije

“Nadam se pobedi u finalu, kao i svaka devojka, ali videćemo. Već sam ulazak u finale je veliki uspeh” – kaže Jelena, koja ima nameru da se bavi poslom za koji se školuje, ali i da se oproba kao model na modnim pistama.

Jedan od članova žirija bio je i prvi čovak pećinačke opštine mr Željko Trbović.

“Opština Pećinci je u Srbiji i okruženju poznata kao industrijski centar, a večeras je bila centar lepote Srema. Drago mi je što sam imao priliku da budem deo ovog spektakla” – izjavio je predsednik Trbović.

A da je sinoć u Pećincima zaista bio priređen spektakl slaže se i predsednica kompanije koja organizuje izbor Miss Srbije Vesna de Vinča.

“Bilo je fantastično. Ja sam ponosna, ne samo na našu ekipu i Mirka Pučijaševića, već i na Pećince i ovo zdanje u kojem je održana manifestacija. Sve je izgledalo kao da je urađeno u nekom evropskom ili svetskom centru, od samog izgleda sale, preko muzičkih numera, do Pučijaševićevih kreacija koje su stvarno izuzetne” – rekla nam je Vesna de Vinča, koja je ujedno najavila izbor za Miss Srbije 9. oktobra, u nekadašnjem Domu sindikata, sadašnjoj Kombank dvorani u Beogradu.

Čovek koji je podneo najveći teret organizacije izbora Miss Srema, TV lice i modni kreator Mirko Pučijašević kaže da na zapadu ovako tehnički zahtevne događaje pripremaju ekipe od 30 do 50 ljudi i da mu nije bilo lako, ali da je izuzetno zadovoljan kako je ceo događaj protekao.

“Još uvek me puca adrenalin i nisam u potpunosti svestan šta smo uradili, ali po čestitkama koje dobijam sa svih strana čini mi se da smo obavili odličan posao. Imali smo sjajne muzičke goste, fantastične efekte, veličanstvenu salu i fenomenalan afterparti. Pozvali smo preko 150 zvanica i svi su se odazvali, a posebno sam zahvalan predsedniku opštine Pećinci koji nam je učinio čast da bude član žirija i medijima koji su maksimalno profesionalno ispratili ceo projekat. Mislim da Pećinci do sada nisu imali ovakav modno-muzički spektakl” – nije krio zadovoljstvo Pučijašević, čije kreacije su tokom izbora nosile kandidatkinje za Miss Srema.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here