Naslovna Hronika Izgoreo autobus na autoputu u smeru od Šida ka Beogradu (VIDEO)

Izgoreo autobus na autoputu u smeru od Šida ka Beogradu (VIDEO)

PODELI
Foto: Screenshot/twitter

Autobus osiječkih registarskih tablica izgoreo je juče na auto-putu u blizini isključenja za aerodrom “Nikola Tesla”, u smeru od Šida ka Beogradu.

– Autobus je izgoreo bukvalno u trenu. Videli smo putnike kako su preplašeni stajali sa strane auto-puta i gledali vatru. Sve im je izgorelo što se nalazilo unutra, ali nismo videli da je bilo povređenih – ispričao je za Blic jedan od očevidaca.

Vatra je progutala autobus za tili čas
FOTO: ČITALAC BLICA / SCREENSHOT

Iz Hitne pomoći su nam rekli da nisu dobili poziv, te se pretpostavlja da povređenih u ovoj nesreći, ipak, nije ni bilo.

FOTO: BLIC / RAS SRBIJA

Putnici tvrde da se sve dogodilo odjednom.

– Autobus se zapalio iz čista mira, odjednom, pa je nastala panika. Vozač je zaustavio vozilo, a svi smo pohitali napolje, spasavali smo žive glave – rekla je za “Blic” jedna od putnica, Marica iz Slavonije.

Šteta na autobusu je totalna
FOTO: BLIC / RAS SRBIJA

Prema rečima policajaca na licu mesta, reč je o autobusu firme BN turs, a prvi nalazi govore da je došlo do samozapaljenja, odnosno da je curelo gorivo koje se iz nekog razloga zatim i zapalilo.

Po preplašene i istraumirane putnike je posle nekoliko časova došao drugi autobus koji ih je bezbedno prevezao ka Beogradu.

Putnici ulaze u drugi autobus
FOTO: BLIC / RAS SRBIJA

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here