Naslovna Srbija Izgradnja distributivno-logističkog centra u Šimanovicma gotova u junu 2019.

Izgradnja distributivno-logističkog centra u Šimanovicma gotova u junu 2019.

PODELI

Holandska kompanija CTP invest je u industrijskoj zoni u Šimanovcima, na površini od 2,5 hektara započela izgradnju distributivno-logističkog centra, čiji završetak se očekuje polovinom 2019. godine.

Osim ove investicije, Holanđani su kupili i objekat na parceli od 3,5 hektara, pa će u ovom mestu njihov ukupan ulog iznositi oko 20 mil EUR.
Željko Trbović, predsednik opštine Pećinci, kaže da ne jenjava interesovanje kompanija za tu opštinu. Kako je istakao, stalno obilazi gradilište i razgovara sa investitorima, kako bi se upoznao sa njihovim planovima, ali i pomogao da se što pre reše problemi, ukoliko se pojave.

Vlatko Đuriček, direktor kompanije CTP Invest rekao je za Novosti da očekuje da radovi na ditributivno-logističkom centru budu završeni sredinom godine.

– Trenutno gradimo objekat od 14.110 kvadratnih metara za našeg klijenta i očekujemo da radovi budu završeni u junu. U planu su i nove investicije. Mi uvek kažemo da ovo nisu samo naši, već i projekti opštine Pećinci, jer bez njih ništa ne bismo mogli da uradimo – rekao je Đuriček.

Osim objekata u Opštini Pećinci, CTP invest je u fazi realizacije projekata i u Novom Sadu, Kragujevcu i Novim Banovcima, ukupne površine od oko 150.000 m2, i ukupne invesiticione vrednosti od oko 100 mil EUR.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here