Naslovna Srem Ruma Izgradnja tribina na stadionu FK Prvi maj

Izgradnja tribina na stadionu FK Prvi maj

Foto: opstina ruma

Na stadionu fudbalskog kluba “Prvi maj” počela je izgradnja tribina. Od početka 2019. godine Opština Ruma je uložila sedam miliona dinara dinara u stadion na kome igra FK “Prvi maj”, a komletno je renovirana zgrada rumskog srpskoligaša, dozidane su prostorije za sudije, sanirane svlačionice, zamenjena je stolarija i postavljene su ograde uz teren.

Sa novim tribinama ovo sportsko igralište će biti i uređenije, a i utakmice će se igrati u lepšem ambijentu, rekao je predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić, prilikom današnjeg obilaska radova.

“Ovo je potvrda da sve ono što obećamo i najavimo na kraju i sprovedemo u delo. Usled administrativnih zastoja mnogi su sumnjali da se neće uraditi ono što smo obećali, s obzirom da je ova javna nabavka završena početkom ove godine. Ono što je najvažnije je da su radovi počeli, da će tribine za najkasnije mesec dana biti završene. Za ovaj tender smo izdvojili četiri miliona dinara, a u okviru toga milion dinara su nas koštali radovi na zgradi, a tri miliona dinara je cena tribina”, rekao je Mančić.

Tribine, dužine 27 metara, biće natkrivene i moći će da prime oko 500 gledalaca.

Mančić je napomenuo da je prilaz samom stadionu, odnosno parking, naredna stvar kojim će se lokalna samouprava pozabaviti, jer za utakmice “Prvog maja” u “Srpskoj ligi – Vojvodina” vlada veće interesovanje.

IZVORopstina ruma
Prethodna vestJoš jedan PEHAR Sirmiumu
Sledeća vestHumanitarno veče komedije – 24. septembar

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here