Naslovna Srem Inđija Izgradnja vodovodne mreže u cilju razvoja turizma na teritoriji opštine Inđija

Izgradnja vodovodne mreže u cilju razvoja turizma na teritoriji opštine Inđija

PODELI
Foto: Vojvodina uživo

INĐIJA – Jedan od ciljeva razvoja opštine Inđija jeste i razvoj turizma. Kako bi poboljšali uslove za bavljenje turizmom, od kraka u Novom Slankamenu prema spomeniku “Bitke kod Slankamena” i dalje izgradiće se nova vodovodna mreža.

Na nedavno održanoj sednici SO Inđija rebalansom je opredeljeno za ovaj projekat 124.000.000 dinara iz lokalnog budžeta. Ova nova vodovodna mreža će biti dugačka 6 km. U radove će se krenuti po okončanju postupka javne nabavke.

Ovaj projekat je izuzetno važan, ističe prvi čovek opštine Inđija, Vladimir Gak, i dodaje da je ovo jedna od najlepših turističkih destinacija na teritoriji opštine Inđija, kad je u pitanju vinski turizam. Prema njegovim rečima u tom delu se radi nekoliko projekata i vinarija, koje će u mnogome poboljšati turističku sliku opštine, te je stoga bilo veoma važno tim investitorima stvoriti elemenatarne uslove.

Ovo je početak širenja vodovodne mreže na teritoriji opštine Inđija, kaže Gak I dodaje da će se posle ovog projekta ući u  realizaciju sličnih projekata i u drugim naseljenim mestima opštine Inđija. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here