Naslovna Srem Inđija Izložba udruženja „Moj svet“ iz Inđije

Izložba udruženja „Moj svet“ iz Inđije

PODELI
Foto: Plakat Kulturnog centra

INĐIJA – U ponedeljak, 27. decembra 2021. godine sa početkom u 17.00 časova u Galeriji Kuće Vojnovića biće otvorena izložba udruženje osoba sa smetnjama u razvoju „Moj svet“ iz Inđije. Izložba je prodajnog karaktera, a prikupljena sredstva od prodaje iskoristiće se za nove aktivnosti ovog udruženja.

Društvo “Moj svet” je dobrovoljna humanitarna organizacija koja okuplja roditelje i decu, stručnjake i sve ljude dobre volje kojima su bliske potrebe dece i mlade populacije.

Cilj osnivanja društva je potreba da se unapredi kvalitet života dece i omladine sa smetnjama u razvoju i njihovih porodica kroz igru, sport, odmor, rekreaciju, umetničko i kulturno izražavanje. Pokazalo se da su deca i osobe sa smetnjama u razvoju, osim što su deo naše stvarnosti, ravnopravni učesnici i aktivni nosioci ličnog kao i našeg razvoja u društvenom, umetničkom i kulturnom prosperitetu uže i šire zajednice.

„Moj svet“ se trudi da pomogne u rešavanju razvojnih problema, problema izolacije, diskriminacije, neopravdanih predrasuda, poboljšanje komunikacije unutar porodice, između porodica i lokalne zajednice kroz saradnju i savetovanje.

Izložba će trajati do 30. decembra 2021. godine.

Ulaz je slobodan.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here