Naslovna Srem Pećinci Izmena režima saobraćaja na putevima opštine Pećinci

Izmena režima saobraćaja na putevima opštine Pećinci

PODELI
Foto: Opština Pećinci

Zbog izvođenja opitnog artiljerijskog gađanja Vojne pošte 2342-8 Nikinci, 26. i 29. maja, u periodu od 8.00 do 18.00 časova, biće zabranjen saobraćaj na opštinskim putevima Grabovci-Obrež i Nikinci-Brestač, i na letnjem putu Donji Tovarnik-Nikinci.

U toku izvođenja gađanja u rejonu ciljeva, koji se nalazi na teritoriji poligona Nikinci, postoji mogućnost da će ostati neeksplodiranih projektila. Najstrože je zabranjeno svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih zrna i njihovih delova, jer je to opasno po život. Pri nailasku na takva zrna svako lice je dužno da o tome obavesti najbliže organe policije ili najbližu komandu Vojske Srbije. Vojska Srbije neće snositi odgovornost za nesrećne slučajeve koji mogu nastati diranjem nerasprsnutih zrna i njihovih delova, navodi se u saopštenju.

Svako lice koje pretrpi materijalnu štetu zbog izvođenja gađanja dostaviće odmah svoju prijavu Vojnoj pošti 2342-8 Nikinci, a najkasnije do 5. juna 2023. godine. Prijave podnete posle tog roka neće se uzimati u obzir.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here