Naslovna Magazin Auto Izmenjen režim saobraćaja zbog radova na više deonica

Izmenjen režim saobraćaja zbog radova na više deonica

PODELI
Foto: Pokrajinska vlada

Putevi Srbije saopštili su jutros da se na više deonica obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja. Na putu Sombor (Apatin) – Sombor (industrijska zona) biće obustavljen saobraćaj zbog održavanja sportske manifestacije “10. Somborman triatlon “. Alternativni putni pravci-državni put I B reda broj 15 i državni put II A reda broj 107.

Na auto-putu E-75, Vrčin-Mali Požarevac radi se na sanaciji kolovoza. U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka u smeru Mali Požarevac-Vrčin, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno desnom kolovoznom trakom. Na auto-putu E-75 traju radovi na održavanju nadvožnjaka na petlji “Umčari”, na deonici Bubanj Potok – Batočina.

U prvoj fazi radova, za saobraćaj na nadvožnjaku će biti zatvorena leva saobraćajna traka iz pravca Beograda, dok će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem u desnoj traci.

U ovoj fazi radova, ispod nadvožnjaka za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna traka u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na putu Kula – Vrbas obustavljen je saobraćaj zbog radova na sanaciji mosta preko Velikog Bačkog kanala.

Alternativni putni pravac je kroz naseljeno mesto Kula i to Ul. Industrijska Zona – Ul. Petra Drapšina – Ul. Veljka Vlahovića.

Na auto-putu E-75 petlja “Leskovac Jug” – petlja “Vranje”, zbog pojave magle smanjena je vidljivost na 50 metara.

Putevi Srbije upozoravaju vozače da postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Republici Srbiji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here