Naslovna Srem Inđija Izvršena podela 300 paketića deci iz socijalno ugroženih i hraniteljskih porodica u...

Izvršena podela 300 paketića deci iz socijalno ugroženih i hraniteljskih porodica u Inđiji

PODELI

INĐIJA – U organizaciji Centra za socijalni rad “Dunav” iz Inđije uz podršku Opštine Inđija i uz saradnju sa ustanovom Kulturni centar, izvršena je podela 300 paketića za decu iz porodica korisnika novčane socijalne pomoći, decu koja imaju ostvareno pravo na dodatak za tuđu negu i pomoć, deci koja su na porodičnom smeštaju u hraniteljskim porodicama,  starosti do 15 godina.

U ime lokalne samouprave mališanima i njihovim starateljima obratio se Živan Živanović, pomoćnik predsednika opštine Inđija, ističući da se lokalna samouprava u saradnji sa Centrom za soijalni rad trudi da svake godine obezbedi paketiće, poklone, kako bi obradovali najmlađe.

Cele godine, lokalna samouprava, vodi računa o najmlađim sugrađanima i njihovim interesima realizujući brojne programe, tako će biti i neredne godine jer će se kroz novi budžet realizovati niz novih ali i postojećih socijalnih programa, istakao je Živanović u svom obraćanju.

Direkorica CZSR “Dunav”, Željka Godić Avramović, se u  svom obraćanju zahvalila lokalnoj samoupravi na razumevanju i na obezbeđenim paketićima za sve mališane sa teritorije opštine Inđija starosti do 15 godina, a koja se nalaze na porodičnom smeštaju u hraniteljskim porodicama kao i deci koja imaju ostvareno pravo na tuđu negu i pomoć i deci čije porodice su korisnici novčane socijalne pomoći.

Svake godine se trudimo da nivo socijalne zaštite podignemo na viši nivo, tu smo na usluzi svim našim sugrađanima i uvek smo tu da pružimo pomoć svima kojima je ona potrebna, istakla je Željka Godić Avramović.

Ovom prilikom Kulturni centar Inđija organizovao je prikazivanje predstave “Snežna kraljica” kako bi mališanima upotpunili doživljaj Nove godine i predstojećih praznika.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here