Naslovna Srem Inđija Javni poziv za poljoprivrednike sa teritorije opštine Inđija

Javni poziv za poljoprivrednike sa teritorije opštine Inđija

PODELI
Foto: Pexels/K Zoltan

INĐIJA – Predmet Javnog poziva za podnošenje zahteva za dodelu podsticajnih sredstava za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstva na teritoriji opštine Inđija u 2022. godini je dodela podsticajnih sredstava iz budžeta opštine Inđija, kroz realizaciju mere planirane Programom mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Inđija za 2022. godinu.

Podsticajna sredstva koja su namenska i bespovratna, dodeljuju se u maksimalnom iznosu do 50% prihvatljivih troškova bez vrednosti PDV-a. Maksimalni iznos podsticajnih sredstava za investicije u okviru mere investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava za sektor mleko, meso, voće, grožđe, povrće (uključujući pečurke) i cveće i sektor ostali usevi je 500.000 dinara, za sektor pčelarstvo maksimalan iznos podsticajnih sredstava je 200.000 dinara, izuzev tačke 101.6.1 Nabavka novih pčelinjih društava gde je maksimalan iznos podsticaja 100.000,00 dinara.

Maksimalan iznos podsticaja po jednom zahtevu ne može biti veći od 500.000 dinara.

Javni poziv je otvoren do utroška sredstava, a najkasnije do 01.12.2022.godine.

Informacije i potrebni obrasci za učešće na Javnom pozivu mogu se dobiti na telefon 022/556060 ili u prostorijama Agencije za ruralni razvoj opštine Inđija, Vojvode Stepe 48 ili putem e-mail: [email protected]

Javni poziv >>>>>>>

Prijava sa izjavom >>>>>

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here