Naslovna Magazin Planeta Jelena Đoković objavila govor naučnika koji 5G mrežu dovodi u vezu s...

Jelena Đoković objavila govor naučnika koji 5G mrežu dovodi u vezu s pandemijom (VIDEO)


Jelena Đoković je na svom nalogu na Instagramu objavila video-snimak govora dr Tomasa Rouana, koji dovodi 5G mrežu u vezu sa novim koronavirusom. “Toliko videa kruži danima, različite teorije o uzrocima Korone, metodama lečenja, prevencije… evo ga jedan koji sam dobila pre neki dan. Ko ima vremena nek pogleda. Baš me zanima šta mislite. Pišite!”, napisala je Đokovićeva u opisu objave sa ovim video-snimkom.

“Nakon najveće pandemije španskog gripa, Štajnera su pitali o čemu se radi i on je rekao ‘Virusi su prosto izlučevine otrovne ćelije’, oni ništa ne uzrokuju’. Kada ćelije budu otrovane, one pokušavaju da pročiste sebe izbacujući ‘smeće’ koje nazivamo virusima”, kaže dr Tomas Kouan.

“Kod svake pandemije u poslednjih 150 godina došlo je do kvantnog skoka u elektrifikaciji Zemlje. 1918, odnosno 1917. godine, došlo je do uvođenja radio-talasa širom sveta. Kad god izložite bilo koji biološki sistem nekom elektromagnetnom polju, neke otrujete, a neki padnu u vrstu hibernacije tako da žive malo duže, ali i bolesnije”, nastavlja.

Kako Kouan dalje kaže, “Svako ko ne veruje da postoji elektromagnetno polje koje omogućava komunikaciju u roku od par sekundi, ne obraća dovoljno pažnju na ovo. Desio se dramatični skok u poslednjih šest meseci u elektrifikaciji Zemlje. Siguran sam da mnogi od vas znaju o čemu se radi. To je 5G mreža”

“Sada imamo 20.000 satelita koji zrače, a to nije kompatibilno za zdravlje. To su uređaji za uništavanje vode. Pitaću vas da li neko zna koji je bio prvi potpuno pokriveni grad 5G mrežom. Vuhan”, rekao je kontroverzni američki naučnik.

Ceo video-snimak možete pogledati u objavi Đokovićeve na Instaframu ispod.

Foto: printscreen, Prva TV

IZVORB92
Prethodna vestŠta nas istorija španske groznice može naučiti o pandemiji korona virusa?
Sledeća vestVlada Srbije odobrila izvoz KVASCA u Republiku Srpsku

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here