Naslovna Magazin Auto Jesenji uslovi za vožnju, radovi na više deonica

Jesenji uslovi za vožnju, radovi na više deonica

PODELI

Uslovi u kojima će se danas odvijati saobraćaj biće pravi jesenji, jer će biti umereno do potpuno oblačno sa najavljenim jačim naoblačenjem u poslepodnevnim i večernjim časovima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Kiša, mokar kolovoz i slabija vidljivost otežavaju vožnju i tada su zastoji i usporena vožnja češći, a podsećaju vozače i da je sa prvim kapima kiše kolovoz uvek najklizaviji.

Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica u Srbiji obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja. Na obilaznici oko Beograda, na deonici tunel Straževica – petlja “Orlovača”, saobraćaj se odvija usporeno.

Na auto-putu E -75, petlja “Niš Jug” izvode se radovi na montaži portala, u smeru Beograd-Vranje, od danas od 7 do 10 časova, a u smeru Vranje-Beograd, od 15 do 18 časova. Radovi u zaustavnoj i voznoj saobraćajnoj traci u dužini od 100 metara, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom. Planirane su i kratkotrajne obustave saobraćaja od 15 minuta.

Na auto-putu E -75, petlja “Merošina” obavljaju se radovi na montaži portala, u smeru Beograd-Vranje, od 11 do 14 časova.

Radovi u zaustavnoj i voznoj saobraćajnoj traci u dužini od 100 metara, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom. Planirane su i kratkotrajne obustave saobraćaja od 15 minuta.

Na auto-putu E -75, na petlji “Nova Pazova”, zbog radova na rekonstrukciji natputnjaka, do 31. oktobra biće izmenjen režim saobraćaja.

Za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, dok se saobraćaj odvija levom kolovoznom trakom. Iz smera Novog Sada ka Beogradu saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom na levoj strani kolovoza, a iz pravca Beograda ka Novom Sadu zaustavnom saobraćajnom trakom, na levoj strani kolovoza.

Zbog radova, za saobraćaj i dalje je zatvoren natputnjak, kao i isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu. Alternativni putni pravac – petlja “Novi Banovci” i “Stara Pazova”.

Na putu Kalna – Crni vrh traju radovi na popravci mosta preko Goleme reke.

Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje saobraćaja.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je dva sata, na Kelebiji kamioni čekaju tri sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here