Naslovna Sport Još jedna provera pećinačkog sremskoligaša

Još jedna provera pećinačkog sremskoligaša

PODELI
Foto: dnevnik

U Sportskom centru FS Srbije u Staroj Pazovi u subotu su se sastali pećinački sremskoligaš FK „Donji Srem 2015“ i FK „Podunavac“ iz Belegiša. Po prohladnom vremenu, s obzirom na fazu priprema u kojoj se nalaze oba tima, prikazana je vrlo kvalitetna igra.

Pećinački sremskoligaš poveo je golom Vukmanovića u 8. minutu, kada je predivnim šutem sa dvadesetak metara savladao Trifunovića. Sve do desetak minuta pred kraj utakmica, igra je bila manje-više ravnopravna, kada dolazi do velikog preokreta. Najpre je u 82. minutu M.M. Živković, posle ubačene lopte iz ugla, poravnao rezultat, a na utakmicu je tačku stavio Stojanović u 86. minutu: posle preciznog šuta, lopta je odsela iza leđa Jelače.

Konačan rezultat Podunavac – Donji Srem 2015 2:1 (0:1)

STARA PAZOVA. Sportski centar FS Srbije. Sudija: Marko Šljepica (Novi Banovci). Strelci: M. M. Živković u 82. i Stojanović u 87. minutu (Podunavac), Vukmanović u 8. minutu (Donji Srem 2015).

PODUNAVAC: Trifunović, Joksimović, Zogović, M.S. Živković, Cvetković, Šobot, Sekulić, Soldatović, Božinović, Rauković, Labović. Igrali su još: M. Živković, M.M. Živković, Tarbuk, Pejović, Čolaković, Saračević, Crvenčanin i Stojanović.

DONJI SREM 2015: Ristić, Koneštabo, Jurišić, Mance, Radivojević, Perišić, Nikolić, Čučković, V. Ljubojević, Pejčinović, Vukmanović. Igrali su još: Jelača, Trifunović, Erić, Zakić, Krivokuća, Mrkela i Veljović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here