Naslovna Sport Još jedna uspešna provera Pećinčana

Još jedna uspešna provera Pećinčana

PODELI
Foto: ilustracija

Pećinački sremskoligaš Donji Srem 2015 nastavlja sa dobrim igrama u okviru priprema za nastavak sezone. Nakon pobede nad rumskom Slovenom od 2:1 i nerešenog rezultata protiv Hajduka iz Divoša 2:2, u sredu je pobedio Podrinje iz Mačvanske Mitrovice 1:0. Utakmica je odigrana u Šapcu, na terenu sa veštačkom travom Škole fudbala „Feniks“.

Kako nam je rekao Miloš Gmizić predsednik kluba bila je ovo još jedna uspešna provera za klub tokom zimskih priprema pred nastavak sezone.

„Po kišnom vremenu, obe ekipe su prikazale dobar fudbal, uz veliku požrtvovanost, sa mnogo duela i trčanja. Utakmicu smo počeli u sastavu: Jelača, Mance, Jurišić, Radovanović, Radivojević, Trifunović, V. Ljubojević, A. Ljubojević, Misini, Vukmanović i N. Mitrović. U igru su ulazili: Ristić, Veljović, Perišić, Konestabo, Erić, Zakić, Čučković, Nikolić i Pejčinovič. U 35 minutu, Misini odlično proigrava Vukmanovića, koji prelazi dva igrača i uspešno gađa kontra ugao gola Hajduka. Do kraja utakmice, šanse su se ređale na obe strane, ali promene rezultata više nije bilo. Sledeću proveru imamo protiv Podunavca iz Belegiša, 13. februara, u Centru FS Srbije, u Staroj Pazovi“ – rekao nam je Gmizić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here